Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Kiilto är ett familjeägt företag från Finland etablerat 1919 med en uttalad vision fram till 2080. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska lösningar inom fyra affärsområden: bygg, industriell limning, professionell hygien och konsumentverksamhet. De viktigaste principerna för vår verksamhet är miljöledarskap, närhet och engagemang för framtiden. Vi verkar i 11 länder och har cirka 1 000 anställda. I vårt projekt Promise to the Environment ingår målet att vara koldioxidneutrala 2028.

Kiilto AB har huvudkontor och produktion i Örnsköldsvik. Produktion återfinns även i Hallstahammar och i Stockholm finns säljkontor samt centrallager. Utöver detta finns ett flertal lokala säljkontor runt om i landet. I Sverige omsätter bolaget 400 miljoner SEK och har ca 50 anställda.

Läs mera om koncernen www.kiilto.com
Läs mera om företaget www.kiilto.se


I november 2020 fusionerades TM Progress med Kiilto och vårt nya bolagsnamn är Kiilto AB. Nu behöver vi komplettera vårt redan kompetenta team med en ekonomiassistent.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av löpande redovisning och administration. Exempel på arbetsuppgifter är hantering av kund- och leverantörsfakturor, in- och utbetalningar samt avstämning av redovisningskonton.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet från ekonomiarbete och ser gärna att du har en gymnasieexamen eller yrkesutbildning inom ekonomi. Ett krav är att du har några års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du bör hantera Officepaketet på en god nivå och vara van att arbeta i Excel. Koncernspråket är engelska så du ska kunna hantera både svenska och engelska på en god nivå i både tal och skrift.

För att trivas med rollen som ekonomiassistent krävs att du gillar löpande redovisning samt är en duktig avslutare som kan hantera deadlines. Vidare är du noggrann, flexibel och självständig samt har en god förmåga att kommunicera och att samarbeta med andra. Du har ett öga för detaljer och är effektiv i det dagliga arbetet.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid, Fast lön

Övrig information
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-04-16. Vill du veta mer om tjänsten ringer du till Andreas Ehn, Tf Ekonomichef på 070-331 85 80 eller mailar: andreas.ehn@kiilto.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman, malin.vedman@onepartnergroup.se, 0660-689 602.

OBS! Ansökan görs direkt till Kiilto via denna länk: https://kiilto.se
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660 - 68 96 02
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se