Fordonstekniker, Örnsköldsvik

Fordonstekniker, Örnsköldsvik

Idag är vi 25 medarbetare på vår fullserviceanläggning i Örnsköldsvik. Nu behöver vi förstärka teamet med en fordonstekniker!

Om tjänsten
I rollen ingår du i en grupp om åtta fordonstekniker och du utför service och reparation av personbilar och transportbilar, diagnostisering av både mekaniska och elektriska fel är en del av arbetet. Det ingår en del kundkontakt och mycket intern kontakt med dina kollegor.

Om dig
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå och flera års erfarenhet som fordonstekniker/mekaniker. Din svenska är god i tal och skrift och din engelska är god, framförallt gällande förståelse av text i t.ex. arbetsbeskrivningar. Du är van vid att ha datorn som arbetsredskap och har erfarenhet av fordonsdiagnos. B-körkort är ett krav, har du även C-körkort är det ett plus.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och ordningsam. Du är van vid att jobba självständigt och kan ta egna initiativ när du ställs inför nya problem. Vi ser också att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vårt erbjudande
Vi jobbar med fordon av märkena Mercedes, Kia och Nissan, vilka alla ligger i framkant gällande teknisk utveckling. Vi har en god stämning och ett hjälpsamt klimat på anläggningen och vi delar gärna med oss av våra kunskaper om du kör fast. Det är viktigt att våra medarbetare har rätt kompetens och du får möjlighet till utbildning inom olika områden.

Övrig information
Du kommer att arbeta vid vår anläggning på Framnäsgatan i Örnsköldsvik. Tjänsten är heltid, tillsvidare och arbetstiderna är 07.00-16.00 vardagar.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Göran Sehlin, 0660-266511.

Din ansökan vill vi ha senast den 10 mars 2020. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bildahl är återförsäljare för Mercedes-Benz, Nissan och Citroën. Idag är vi ca 150 personer på företaget och säljer över 1.000 fordon per år. Bildahl är Norrlands största auktoriserade Mercedes-Benz-handlare. Bildahl finns på fyra orter: Skellefteå, Luleå, Umeå och Örnsköldsvik som alla är fullserviceanläggningar. Vi erbjuder våra kunder kvalitetsprodukter och personliga finansiella upplägg. Vi vill ge vår kund många bekymmersfria mil med sin bil.