Bilskadereparatör, Örnsköldsvik

Bilskadereparatör, Örnsköldsvik

Idag är vi 25 medarbetare på vår fullserviceanläggning i Örnsköldsvik. Tre av oss arbetar med skadereparation och glasreparation och nu behöver vi bli fler!

Din bakgrund
Vi söker dig som har fordonsteknisk gymnasieutbildning och några års erfarenhet av arbete med skadereparationer. Körkort för personbil är ett krav. Din svenska är god i tal och skrift. Du är van vid att ha datorn som arbetsredskap.

Bortsett från ditt intresse och din nyfikenhet på teknik och fordon är du en person som trivs med samarbete. Du gillar att klura lite extra när du stöter på problem och tycker att det är roligt att ofta möta ny teknik.

Vad du kan förvänta dig av oss
Du kan förvänta dig att få hjälp av dina kollegor om du kör fast och att ha en chef som är närvarande i vardagen. Vi erbjuder friskvårdsbidrag. Det är viktigt att våra medarbetare har rätt kompetens och du får möjlighet till utbildning inom området.

Annat viktigt att veta
Du kommer att arbeta vid vår anläggning på Framnäsgatan i Örnsköldsvik. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är 07.00-16.00 vardagar.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 januari 2020.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bildahl är återförsäljare för Mercedes-Benz, Nissan, Citroën och KIA. Idag är vi ca 150 personer på företaget och säljer över 1.000 fordon per år. Bildahl är Norrlands största auktoriserade Mercedes-Benz-handlare. Bildahl finns på fyra orter: Skellefteå, Luleå, Umeå och Örnsköldsvik som alla är fullserviceanläggningar. Vi erbjuder våra kunder kvalitetsprodukter och personliga finansiella upplägg. Vi vill ge vår kund många bekymmersfria mil med sin bil.