Säljande Projektledare till region mitt

Säljande Projektledare till region mitt

Järven Ecotech är ett rikstäckande miljöteknikföretag som projekterar och färdigställer kompletta anläggningar för uppsamling och rening av dagvatten, processvatten och avloppsvatten. Järven Ecotech har sitt huvudkontor i Örnsköldsvik men kunder över hela Sverige. De är nu i en expansiv fas och söker Dig som kan ta rollen som säljande projektledare för region mitt.

För mer information om företaget, vänligen besök jarvenecotech.se


Dina arbetsuppgifter

Du kommer ha en hybridroll mellan, sälj, projektledning och kvalitetssäkring. En roll där resultat och kundkontakter är centrala.

Järven Ecotechs kunder består primärt av kommunala vatten-/energibolag samt industri-/byggbolag. I din roll som säljande projektledare kommer du att utgå från din region och ansvara för följande arbetsuppgifter:
  • Bearbetning av nya kunder, besöksbokning, prospektering, kundbesök.
  • I ditt arbete kommer du att besöka såväl våra slutkunder som teknikkonsulter.
  • Seminarieförsäljning via webb såväl som ute hos kund.
  • Projektledning av pågående kundprojekt, och säkerställande att kunden får den leverans som är avtalad.
  • Arbetsledning/projektledning vid uppstart av aktiva projekt i regionen, med ansvar för att projektet följer den tidsplan & budget som är utsatt.
  • Deltagande på mässor & branschdagar.
Du rapporterar direkt till VD som du kommer ha ett nära samarbete med och stötta i strategiska frågor.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen som säljande projektledare hos Järven Ecotech bör du trivas med att arbeta i ett dynamiskt företag med tydligt affärsfokus. Du får ett stort ansvar och goda möjligheter att vara med och forma den framtida verksamheten. Du behöver vara självgående, lösningsfokuserad, strukturerad och målinriktad.

Fokus hos dig ligger på kundens behov och de lösningar ni hittar tillsammans. Vi ser gärna att du kan uppvisa goda försäljningsresultat från tidigare anställningar då vi söker en person med en stark drivkraft att gå i mål med sina uppdrag.

Ett krav är att du har körkort B.

Du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid / Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Vi ser att du bor och utgår från Mellansverige.

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Sista ansökningsdag är 2020-11-13. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup, Rekryteringskonsult Patrik Olsson 070-181 01 35

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Patrik Olsson
Telefon 0660689605
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se