IT-konsult till Interlan i Örnsköldsvik

IT-konsult till Interlan i Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter

Vill du göra karriär på ett expansivt och framgångsrikt IT-företag?
Vår verksamhet i Örnsköldsvik fortsätter att växa och till vårt team av specialister söker vi nu en erfaren IT-konsult. Du kommer att arbeta med våra kunder som består av små och stora företag samt kommun och landsting. I din viktiga roll kommer du att arbeta verksamhetsnära där du har nyckelroll i införandet av olika lösningar till konkreta problem.
Tjänsten innebär att man kommer att arbeta en hel del på distans men man kommer även att besöka våra kunder när det behövs.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med stora kunder och organisationer där du får stor frihet, stort eget ansvar och möjlighet att påverka. Just därför välkomnar vi dig som är van vid att arbeta med frihet under ansvar och som med stor professionalitet arbetar för kundens skull. Hos oss är det alltid nära till beslut och vårt team arbetar ständigt för att hitta hållbara lösningar som hjälper våra kunder att utveckla deras verksamhet. Därför värdesätter vi lyhördhet och god kommunikation både internt och externt. Vi är stolta i det vi gör och arbetar ständigt för att bibehålla en kreativ miljö för våra medarbetare att arbeta och utvecklas i.

Vi på Interlan värdesätter välmående och trivseln hos våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en familjär atmosfär, där vi kombinerar glädje, professionalitet och frihet under ansvar skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta eller fortsätta din karriär inom IT-relaterade tjänster. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom IT och vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet där du har arbetat med eller inom större företag och organisationer. För att lyckas i din roll bör du ha goda kunskaper inom klient och server inom Windows samt goda kunskaper på nätverk. Andra kunskaper som är meriterande är inom GPO, AD, Script, Deployment och Azure.

Ansökan

Interlan samarbetar med Clockwork i denna rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Nilsson på tel. 0733-51 27 73. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, dock senast 23 maj.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Nilsson
Telefon 073-3512773
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Interlan tror på ett nära samarbete mellan oss och våra kunder. Närhet och personlig kontakt är en väsentlig del i vårt sätt att arbeta. Interlan har sedan 1997 levererat bättre arbetsdagar till våra kunder genom att vara kundernas IT-avdelning eller personliga IT-konsulter där vi ansvarar för drift, underhåll och support av kundens hela IT-miljö.