Höga Kusten Sjöentreprenad söker fordonstekniker

Höga Kusten Sjöentreprenad söker fordonstekniker

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vill du vara en del av vårt team?
Höga Kusten Sjöentreprenad AB är ett familjeföretag som arbetar inom Vatten, Skog, Skrot och Verkstad. Vår bilverkstad är en av Autoexpertens professionella bilverkstäder. Vi servar och reparerar alla bilmärken med den kunskap och utrustning som krävs för den moderna avancerade tekniken. Bildemontering är också en del i vår verksamhet.

Vi söker dig som är fordonstekniker och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter i ett spännande företag tillsammans med vårt team inom Skrot och Verkstad bestående av verkstadschef, administratör och VD.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att utföra felsökningar, reparationer och service på bilar samt kontrollera att fordonen uppfyller gällande krav. Vi administrerar arbetet i Autoexpert. Bildemontering är också en del i arbetet. Vi lägger upp bildelar till försäljning i Bildelsbasen så att bildelarna blir synliga för kunder att köpa. Service och bemötande är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har gymnasial fordonsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att reparera fordon, maskiner och demontera bilar. Du har B-körkort och du kan köra truck och lastmaskiner. Det är meriterande om du har C-körkort och AC-utbildning. Du har god datavana. Erfarenhet att administrera bildelsförsäljning och verkstadsarbete i systemen Fenix och Autoexpert är meriterade.

Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande, bra på att samarbeta och kommunicera. Du är handlingskraftig, strukturerad, noggrann och bra på att hålla ordning. Du är öppen för att lära dig nya uppgifter. Du trivs med att arbeta flexibelt och du har förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar. Du är trygg och förtroendeingivande. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och du har en god pedagogisk förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen in med din ansökan (CV, personligt brev och gärna betygskopior) snarast då vi arbetar med löpande urval. Skicka din ansökan till: info@hksjoentreprenad.se
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta: Mikael Danielsson (VD) telefonnummer: 070-514 28 42

Mer info
Kontaktperson: Mikael Danielsson
Telefon: 070-514 28 42
E-post: info@hksjoentreprenad.se
Område: Köpmanholmen
Yrkesroll: Fordonstekniker
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Hemsida: http://www.hksjoentreprenad.se
Sista ansökningsdag: Löpande urval (2021-04-22)
Mer info
Kontaktperson Mikael Danielsson
Telefon 070-514 28 42
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hksjoentreprenad.se
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (52 dagar kvar)