Höga Kusten Sjöentreprenad söker administratör

Höga Kusten Sjöentreprenad söker administratör

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vill du vara en del av vårt team?

Höga Kusten Sjöentreprenad AB är ett familjeföretag som arbetar inom Vatten, Skog, Skrot och Verkstad.
Vi söker dig som vill jobba med administrativa arbetsuppgifter i ett spännande företag med ett team bestående av VD, administratör och verkstadschef.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter av administrativ karaktär såsom administrera kundoch leverantörsfakturor, bokföring och skattefrågor samt löneadministration. Du ger service till företagets kunder och leverantörer och du stöttar kollegor. Du sköter kundmottagningen genom att exempelvis ta emot kunder och hantera mottagningen av skrotbilar. Du arbetar i Officepaketet och använder exempelvis systemen Fortnox, Fenix och AutoExpert i ditt arbete. Du utarbetar gärna ekonomiska rapporter/avstämningar. I arbetet ingår även att vidareutveckla och förbättra de administrativa arbetssätten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha sinne för siffror och erfarenhet av att arbeta som administratör inom ekonomi. Du ska ha god datavana och ha arbetat i olika programvaror. Det är meriterande om du är van att arbeta i Officepaketet, är bra på Excel och har erfarenhet av att administrera i systemen Fortnox, Fenix och Autoexpert. Det är även meriterande om du har kunskap om branschen.
Som person är du serviceinriktad, bra på att samarbeta och kommunicera. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och sköter administrativa arbetsuppgifter strukturerat. Du är ansvarstagande, drivande, handlingskraftig och öppen att lära dig nya uppgifter. Du trivs med att arbeta flexibelt och du har förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och du har en god pedagogisk förmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen in med din ansökan (CV, personligt brev och gärna betygskopior) snarast då vi arbetar med löpande urval. Skicka din ansökan till: info@hksjoentreprenad.se
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta: Mikael Danielsson (VD) telefonnummer: 070-514 28. 42

Mer info
Kontaktperson: Mikael Danielsson
Telefon: 070-514 28 42
E-post: info@hksjoentreprenad.se
Område: Köpmanholmen
Yrkesroll: Administratör
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Hemsida: http://www.hksjoentreprenad.se
Sista ansökningsdag: Löpande urval (2021-04-22)
Mer info
Kontaktperson Mikael Danielsson
Telefon 070-514 28 42
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hksjoentreprenad.se
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (54 dagar kvar)