Greencarrier Freight Services rekryterar Operativ Säljare

Greencarrier Freight Services rekryterar Operativ Säljare

Greencarrier är en av Nordens största privatägda transportgrupper med över 950 anställda i elva länder. Företaget har huvudkontor i Göteborg där företaget också grundades år 2000. Vi erbjuder globala transportlösningar med alla transportslag, med fokus på transporter till och från Östeuropa, Centralasien och Kina. Vår största tillgång är vår kunniga personal och med deras hjälp kan vi erbjuda våra kunder de bästa transportlösningarna med personlig service och stort engagemang. Vi värdesätter också att ha roligt tillsammans på jobbet. Allt detta avspeglas i våra kärnvärden: humor & glädje, engagemang och delaktighet.

För att komplettera sitt team rekryterar nu Greencarrier Freight Services en affärsdriven, operativ säljare för internationella transporter inom sjö, flyg, bil och järnväg i området Örnsköldsvik/Sundsvall.

För mer information om Greencarrier, vänligen besök: www.greencarrier.com
Dina arbetsuppgifter


Dina ansvarsområden kommer att innefatta hantering av transport- och speditionsuppdrag enligt kundavtal, fraktdebitering, hantering av fraktförfrågningar, offerter till kund, säljaktiviteter, upprätta/uppdatera kundregister, både ny och merförsäljning mot uppsatta mål och att vara delaktig i att utveckla arbetet och verksamheten. Du arbetar självständigt med stort eget ansvar mot både befintliga och nya kunder.

Du rapporterar till regionchefen för norra Sverige.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen krävs i grunden en bred och gedigen erfarenhet som speditör som helt eller delvis även har arbetat med försäljning. Du har stor social förmåga och har lätt att bygga långsiktiga relationer med dina kunder, kollegor och samarbetspartners. Även om du är självständig och gärna vill ta egna initiativ vill du också vara med i ett team, där din samarbetsförmåga är av stor vikt. Samtidigt är du kommersiellt driven och nyfiken på att skapa nya möjligheter och affärer på ett engagerat, nytänkande och långsiktigt sätt, där miljöarbetet har en växande roll. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

Du har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både i tal och i skrift.

Utbildning inom området och kunskap i systemet Cargo Wise är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid / Lön enligt överenskommelse.

Övrig information

Greencarrier erbjuder goda anställningsvillkor och utvecklingsmöjligheter för rätt person i ett företag med filosofin att vi skall trivas och ha roligt tillsammans.

Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer och urval görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-08-13. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Patrik Olsson OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 aug 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se