Teknisk dokumentatör

Teknisk dokumentatör

Som teknisk dokumentatör hos oss är din främsta uppgift att producera och utveckla vår dokumentation av användarmanualer för programvaran flexite.

Vår verksamhet består av utveckling och leverans av programvaran flexite som är en plattform för digitala processer samt konsulttjänster, felhantering och support kring programvaran.

Om tjänsten

Arbetet innebär att löpande uppdatera användarmanualer till programvaran flexite då nya versioner släpps.

Arbetet kan även innebära att dokumentera utvalda funktioner i programvaran, skriva onlinehjälp, bistå i framtagandet av utbildningsmaterial samt i vissa fall bistå med tekniska beskrivningar av implementationsprojekt.

I arbetsuppgifterna ingår även att vidareutveckla metoder och arbetssätt för hantering och produktion av dokumentation, t.ex. kvalitetsrutiner, mm.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av IT-teknisk dokumentation och/eller användarmanualer för klient eller webbaserad programvara är ett krav.
  • Mycket bra skriftliga och muntliga kunskaper i såväl svenska som engelska är ett krav.
  • Goda kunskaper inom IT är ett krav.
Anställningsvillkor
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Lön: Fast månadslön
Mer info
Kontaktperson Stefan Karlsson
Telefon 0660-299500
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.flexite.com
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Flexeurope AB - Ett norrländskt entreprenörsdrivet företag från hjärtat av Höga Kusten

Med huvudkontor i Örnsköldsvik och säljkontor i Stockholm och Kristianstad erbjuder vi sedan starten 2002 konsulttjänster och programvaran flexite till kommuner, statliga verk och privata företag som vill effektivisera och digitalisera sina arbets- och informationsflöden.

Vi hjälper er att lyckas med er digitala transformation

Med vår erfarenhet av att driva komplicerade verksamhetsutvecklingsprojekt kan vi säkerställa de leveranser som våra kunder efterfrågar och med programvaran flexite ser vi till att våra kunders digitala transformation kan genomföras.

Läs mer: www.flexite.com