Är du Lindholms Bils nya Säljare?

Är du Lindholms Bils nya Säljare?

Älskar du att arbeta med försäljning? Är du dessutom en driven, affärsmässig och kommunikativ person som drivs av att göra affärer samtidigt som du skapar en bra kundupplevelse och får kunden att känna sig trygg i sin bilaffär? Då borde du söka jobbet som Säljare hos Lindholms Bil i Örnsköldsvik.

Hur ser en arbetsdag ut?
Som Säljare kommer du framförallt att arbeta med försäljning av både begagnade och nya personbilar och lätta transportbilar av märket Toyota. Kundkontakten sker både i butik, över telefon och genom olika event. Du kommer ingå i en avdelning där det i dag arbetar tre engagerade, drivna och erfarna säljare. Dessa kommer självklart hjälpa dig att komma in i rollen på bästa sätt.

I rollen kommer du att arbeta självständigt från första kontakt med kund till avslutad affär. Du guidar din kund genom Toyotas produkter, provkörningar samt ger information om tillbehör och finansieringslösningar. I rollen ingår också att planera och närvara på olika kund- och företagsevent men även en del mässor.

Öppettiderna är måndag-torsdag 08.00-18.00, fredag 08.00-17.00 och lördag 11.00-14.00. Arbete på lördagar ingår i tjänsten, i allmänhet var 4e helg. Resor förekommer i begränsad omfattning.

Den vi söker
Det är viktigt att du är bekväm med att arbeta självständigt och att du är duktig på att ta människor. Vi tar för givet att du är en ambitiös, lyhörd och kunnig person som är mån om att prestera väl i din yrkesroll.

I övrigt söker vi dig som:
 • har minst tre års arbetslivserfarenhet
 • har tidigare erfarenhet av kvalificerad tjänste- eller produktförsäljning mot privat- eller företagskunder
 • brinner för försäljning och kundvård
 • har lätt för att sätta dig in i nya system och program
 • har B-körkort
 • har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och i skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av att använda sociala medier i din yrkesroll.

Vad kan Lindholms Bil erbjuda dig?
Vi vet att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.
 • Arbete i ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter
 • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
 • En rolig arbetsplats med ett gäng fantastiskt trevliga medarbetare.
 • Arbeta med varumärket Toyota, i topp som världens största biltillverkare
 • Sveriges bästa kundnöjdhet bland Toyotas återförsäljare
Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar Lindholms Bil med Experis. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Håkansson, Experis , 0660-59972, maria.hakansson@se.experis.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Maria Håkansson
Telefon 0704816638
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lindholms Bil är en bilåterförsäljare som grundades 1998 och finns idag i Umeå och Örnsköldsvik. Lindholms Bil är auktoriserade återförsäljare för Toyota, BMW och MINI. Lindholms Bils bilsalonger är utrustade med ett stort lager av bilar med en modern kundmottagning. I anslutning till bilsalongerna finns verkstads- och reservdelsavdelning. Lindholms Bil säljer årligen ca 1 500 bilar och har ca 60 medarbetare.