Mekaniker

Bioraffinaderiet Domsjö Fabriker söker en dagtidsgående mekaniker till centralverkstaden. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av reparationsarbeten på maskin- och processutrustning såsom bl.a. pumpar och växellådor. Tjänsten är direkt underställd avdelningens arbetsledare.

Du som söker bör ha gymnasieutbildning som mekaniker eller motsvarande samt ha erfarenhet av reparationsarbeten på denna typ av utrustning.

Erfarenhet av maskinbearbetning, såsom svarvning och fräsning, är meriterande. Vi förutsätter att du är yrkesskicklig och har god förmåga att arbeta självständigt. Du uppskattar samarbete och har lätt för kontakter med andra människor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull och har en drivkraft att utvecklas såväl i jobbet och som person.

Du värdesätter vårt gemensamma arbete för god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Integritet, Engagemang, Passion, Gränsfrihet och Snabbhet. Vi anser att balans i livet är en förutsättning för att känna arbetsglädje och engagemang. Därför är det självklart för oss att underlätta för våra medarbetare att förena arbetsliv och familjeliv. Vi stödjer också friskvård och sociala aktiviteter.

Låter det intressant? Välkommen att kontakta arbetsledare Lars Nyberg tel. 0660-27 56 83 eller 070-693 59 48.

Facklig representant för Pappers är Ronny Hellström tel. 0660-27 53 97.

Välkommen med din ansökan via vår ansökningsportal. Sista ansökningsdag är 4 november. Observera att urval kommer att ske löpande.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2020 (15 dagar kvar)