Verkställande direktör till Crizam Plastprodukter Örnsköldsvik

Verkställande direktör till Crizam Plastprodukter Örnsköldsvik

Crizam Plastprodukter AB har långa traditioner och gedigen kunskap inom tillverkning baserad på glasfiberarmerad polyester (GRP). Crizam Plastprodukter AB har varit ett familjedrivet företag fram till maj 2019 då det köptes upp av det norska företaget Wallax as.

Produkterna består av prefabricerade reningsverk för både små och stora volymer, samt tryckfilter för vatten- och processindustrin. Crizam Plastprodukter AB är ett välmående företag med produkter som håller hög internationell standard. Dagens marknad har en växande potential där man i framtiden vill utvecklas inom nya produktområden.

Crizam söker nu en VD som vill ta Crizam till nästa nivå.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en hungrig VD med produktion och försäljningsfokus som kan leda produktionsenheten i Bjästa. Detta är en operativ tjänst där du har ansvaret för hela verksamheten och dess mål, du säkerställer en effektiv produktion och ombesörjer de logistiska flödena för produkterna. Att bygga en långsiktig affärsrelation är något du värnar om då du är den personen som har all intern och extern kontakt med leverantörer, kunder, anställda med flera.

Några av dina ansvarsområden
  • Ekonomiskt ansvarig för produktionsenheten
  • Planering av produktion och dess logistik
  • Personalansvar
  • Driva förbättringar och driva utveckling av nya produkter
  • Säkerställa produktcertifikat samt god arbetsmiljö
Som VD rapporterar du till bolagets styrelseordförande och ingår i ledningsgruppen. Resor kan förekomma inom Sverige och Norge.

Din profil

Vi söker dig som haft en liknande roll tidigare eller har en drivkraft att utvecklas från din nuvarande roll. Du har en teknisk utbildning i botten, meriterande med någon ekonomisk utbildning. Troligen kommer du från en industri där du fått förståelse för produktionsplanering och affärsmässighet. Som person är du strukturerad, målmedveten och föredrar ordning och reda. Du behöver ha en god social förmåga och lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. Som person har du lätt att motivera och engagera personer i din närhet.

Du har en god datamognad och kommunicerar obehindrat på svenska. Engelska kan du framför allt läsa och förstå.

Anställningsomfattning

Heltid.

Anställningsform

Tillsvidareanställning.

Arbetstid och lön

Dagtid, lön och övriga förmåner enligt överenskommelse.

Övrig Information

Ansökan till tjänsten görs via onepartnergoup.se/ledig-jobb, bifoga ditt cv och personliga brev. Sista ansökningsdag 2019-12-15. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman, 0660-689 602, malin.vedman@onepartnergroup.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Sökord: Crizam, plastproduktion, VD, verkställande direktör, Wallax, produktion, industri
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660689602
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se