Depåchef, Örnsköldsvik

Depåchef, Örnsköldsvik

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vill du bli en del av det ledande företaget inom maskinuthyrningsbranschen?

Vi söker nu en Depåchef med ansvar för vår depå i Örnsköldsvik I nära samarbete med ditt team som består av 4 medarbetare, distriktschef och säljare arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. I ansvaret ligger också att kontinuerligt arbeta med att utveckla strukturen inom depån och se till att den har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark.

I rollen som Depåchef ingår bland annat:
  • Budget och resultatansvar
  • Personalansvar
  • Utveckling av verksamheten
Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning från branschnära verksamhet. Du har något års erfarenhet av att leda och utveckla personal samt god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat.

Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i verksamheten. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och en duktig relationsbyggare. Du är nyfiken och vill vara en del av Cramos digitala resa och framtida tjäsnter/erbjudanden.
  • Du är en van användare av systemstöd och har goda kunskaper i Officepaketet.
  • Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Du har B-körkort.
  • Det är meriterande om du har produkt- och/eller branscherfarenhet.
Intresserad? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson Marcus Sarstedt, Distriktschef Södra Norrland
Telefon 070-248 68 97
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.