Vi fortsätter att växa! Nu söker vi på SEB i Örnsköldsvik två kollegor!

Vi fortsätter att växa! Nu söker vi på SEB i Örnsköldsvik två kollegor!

Vill du göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer? Tänker du alltid kund först och vill bidra till affären genom god rådgivning? Då kommer du trivas hos oss på SEB.
Vi söker nu en Företagsrådgivare och en Privatrådgivare till vårt kontor i Örnsköldsvik.

Om rollerna
I rollen som Företagsrådgivare är du en partner till hela företagaren och stöttar både företaget, företagaren och dess anställda så att de når sina långsiktiga mål och ambitioner. Du kommer främst att arbeta med rådgivningsmöten enligt vår metodik för hållbar rådgivning och du ansvarar för att din rådgivning säkerställer försäljning baserat på kundernas identifierade behov. Du strävar alltid efter att ge en service utöver det vanliga - en service i världsklass.

I rollen som Privatrådgivare kommer du att arbeta med rådgivningsmöten för privatpersoner enligt vår metodik för hållbar rådgivning. Du ansvarar för att din rådgivning säkerställer försäljning baserat på kundernas identifierade behov. Du arbetar nära kunden och agerar på insikter kring olika behov, utifrån var de befinner sig i livet.

Vem är du?
Du är en team-spelare som brinner för service, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och gillar att hitta nya affärsmöjligheter. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med och "Leva Staden" tillsammans med dina kollegor

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet från liknande arbete.

Rollen kräver Swedsec- och bolånelicens och det är meriterande om du redan har dessa. Vi erbjuder utbildning för dig som inte har licens om du är den vi söker.

Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/career

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team och för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer.

Bra personer känner ofta bra personer - dela gärna annonsen om du har en vän som skulle älska det här jobbet

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev som beskriver dig själv och vad du kan bidra med både i den här rollen och på SEB. Då urvalet görs löpande, skicka gärna in din ansökan idag, men senast 2019-04-30. Om du har frågor om rollen, vänligen kontakta Jens Näslund, Kontorschef på 070 537 10 26 eller via mail jens.naslund@seb.se
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)