Säljchef Färskvaror Stora Coop Örnsköldsvik

Säljchef Färskvaror Stora Coop Örnsköldsvik

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus.

Brinner du, precis som vi, för service och sälj? Vill du bli en del i vårt lag?

Kan du branschen, har förmågan att leda och är en engagerande chef?


Vi söker en säljchef för Färskvaror till Stora Coop Örnsköldsvik.

Som säljchef har du, i samråd med Stormarknadschefen, ett ansvar för att den dagliga driften fungerar optimalt och att vår stormarknad fortsätter att utvecklas. Kunderna ska mötas av ett gott värdskap varenda dag från dig och övriga medarbetare. Som säljchef har du personalansvar, budget- och resultatansvar för din avdelning i samråd med stormarknadschef. Du ingår i stormarknadens ledningsgrupp.

Du bidrar till att ni säljer med lönsamhet och har ett positivt arbetsklimat. Förutom att du har erfarenhet av branschen och fallenhet för ledarskap så är det självklart för dig att bygga relationer - din vardag kommer att bestå av kunder och medarbetare.

Visste du att vi har 80 butiker? Lyckas du väl med ditt uppdrag finns alltså mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Frågor och facklig kontakt

Stormarknadschef, Kristian Isaksson, 070 - 329 9771

Handels tjänstemän, 0771-666 444

KTF/Ledarna, Jörgen Andersson 0934-397 71

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord.

Det krävs att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Du är lyhörd för trender och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du har ett driv att utveckla både dig själv, dina medarbetare och ansvarsområdet. Du har frihet under ansvar men också en systematik som säkerställer att du når dina mål.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 290 000 medlemmar och driver 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt - mat. Vill du vara en del i vårt lag?