Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill undervisa på gymnasiet inom elteknik till en tjänst på 80-100%, har du förutom kunskaper inom elteknik, också kunskaper inom matte, så kommer omfattningen på tjänsten ligga på heltid. Din uppgift är att med din breda erfarenhet inom området och kunnighet inom branschen förbereda eleverna inför yrket och deras framtida utveckling. Du ger eleverna en helhetssyn inom yrket. Tjänsten innebär att du som lärare för eleverna skall planera och följa upp deras utbildning i ämnena inom inriktningen samt följa deras utveckling på deras praktikplats, vilket betyder att du kommer planera, undervisa och göra bedömningar i ämnet.

Skolan vill ge ungdomarna en tydligt inriktad utbildning och förmedla en känsla och stolthet för yrket. Eleven ska kunna se sammanhang och nyttan av olika kunskaper och erfarenheter i sitt kommande yrkesliv, därför arbetar skolan med att integrera skolans olika ämnen med varandra, och där du kommer att vara en viktig länk mellan undervisning och arbetsliv i samband med elevernas praktik.

En heltidtjänst här motsvarar 40 timmars arbetsvecka, där cirka 13-14 timmar är undervisning. Anställningen startar i januari och 6 månaders provanställning tillämpas.

Din profil

Vi söker dig som har minst ett par års yrkeserfarenhet inom området och har god datorvana. Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du är målmedveten inom ditt ämne samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling. Du har en god pedagogisk förmåga, kanske har du pedagogisk erfarenhet sedan tidigare inom utbildning, tidigare arbeten eller genom din fritid. Oavsett vad du gjort tidigare har du ett genuint intresse för att handleda och en pedagogisk ådra med viljan att alltid utvecklas!

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvariga rekryterare Rasmus Larsson tfn: 073-351 27 61 eller Fred Hussein tfn: 073-351 27 27.

Tjänsten söker du via: www.clockworkpersonal.se

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 073-351 27 61
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Vill du arbeta på vår samarbetsskola?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!