Medarbetare sökes omgående

Medarbetare sökes omgående

Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter fler glada och positiva medarbetare. Vi lägger största vikten på din personlighet och din sociala kompetens, då du blir företagets ansikte utåt. Du jobbar på distans och utgår hemifrån.

Vi söker dig som är glad, engagerad, flexibel, som gillar att jobba mot säljmål och utmana dig själv. Vi utbildar dig från grunden, så några tidigare säljerfarenheter är inget krav men meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Dina kundbesök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ditt eget personliga schema som du själv är med och utformar veckovis.

Lön, ersättning och förmåner

Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer. Vi har en av marknadens högsta provisioner. Vi har även stimulerande månadstävlingar och säljbonusar.
  • Löpande försäljningsutbildning
  • Goda möjligheter att avancera inom företaget
  • Ett mycket flexibelt arbetsschema som du själv är med och bestämmer
  • Ett varierande jobb där ingen dag är den andra lik
Anställningsvillkor

Vi söker främst dig som vill satsa fullt ut och jobba heltid, men det finns även möjlighet att jobba deltid och sommarjobb. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.

Bifoga ditt Cv & personliga brev i din ansökan.

Vi går löpande igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte, utan skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cleancloud.se/
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team? Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag. Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar. Det vi erbjuder Dig är:
  • Försäljningsutbildning
  • Vidareutbildning, feedback och stimulans
  • Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål
  • 3 till 4 ggr per år har vi en företagsresa
Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi har hittat rätt kandidat. Vi ser fram emot din ansökan!

#workatclearsky