Vi söker nu psykologer till konsultuppdrag i Örnsköldsvik

Om jobbet

Vi söker nu psykologer till konsultuppdrag i Örnsköldsvik

Om uppdraget

Vi söker nu psykologer som är intresserade av att jobba på framtida konsultuppdrag på olika orter i Västernorrland.

http://www.centric.eu/SE/Default/Halso-och-sjukvard/Jobba-foer-oss/Psykolog

http://www.centric.eu/SE/Default/Halso-och-sjukvard/Jobba-foer-oss/Fraagor-svar

Dina arbetsuppgifter

Tydlig arbetsbeskrivning och kompetenskrav ges inför varje specifikt uppdrag.

Din profil

Krav för tjänsten:
  • Svensk legitimation som psykolog
  • Minst 3 års klinisk erfarenhet av behandlingsarbete
  • Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift
Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.

Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!
Jobbfakta
Ort
Örnsköldsvik
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Övrigt
Underkategori
Psykolog

Mejla eller ring Sofie Nordin, 0725982207

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 okt

Om företaget

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Hos oss kan du även jobba som underkonsult. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo.

Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.