Skyltmontör till C-con ö-vik AB sökes!

Skyltmontör till C-con ö-vik AB sökes!

C-con Ö-vik AB har sedan 2013 arbetat med att dokumentera, utreda, inventera och montera märkning på rör, cisterner samt övrig processutrustning och de arbetar med etablerade standarder så som SSG och SIS enligt Arbetsmiljöverkets föreskrifter. Detta har gett C-con Ö-vik AB en stor erfarenhet av att ta fram hur olika processavsnitt och kemikalier skall märkas. Målet är att skapa trygga och olycksfria arbetsplatser samt minimera risken för utsläpp i naturen.

För mer information om C-con Ö-vik AB; vänligen besök www.c-con.se


Dina arbetsuppgifter

Montagearbete av olika skyltar i processlokaler med hjälp av najtråd, popnit eller skruv beroende på underlag. C-con Ö-vik AB hjälper främst industrier med inventering av deras rörsystem och flödesscheman (P&ID) samt ämnenas och kemikaliernas egenskaper, till val av skyltmaterial/typ och slutligen montering av skyltarna. Sammanfattat levererar C-con Ö-vik AB en helhetslösning av kemikaliemärkning.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann, ordningsam och händig. Som person är du framåt och initiativtagande och gillar att ta ansvar. Meriterande om du sedan tidigare har Skylift/fallskyddsutbildning. SSG grundutbildning samt truckkort. Likaså om du har vana att läsa processflödesscheman (PI&D). Erfarenhet av arbete i labb, kemikaliehantering, pumpning och lossning av IBC.

Till detta uppdrag söker vi dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier eller annat deltidsjobb.

Anställningsomfattning

Deltid, ca 2-3 dagar/vecka. Start omgående eller efter överenskommelse.

Anställningsform

Visstidsanställning som Konsult anställd av OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB och uthyrd till vår kund C-con Ö-vik AB.

Arbetstid och lön

Dagtid 07.00-16.00. Fast lön.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Övrig information

Alla frågor om uppdraget besvaras av OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB. Se kontaktuppgifter nedan. Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2019-11-26.

Kontaktperson

Patrik Olsson

0660-689605

patrik.olsson@onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Patrik Olsson
Telefon 0660689605
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se