Verkstadstekniker till Docksta Buss & Truck

Verkstadstekniker till Docksta Buss & Truck

Docksta Buss & Truck är i en expansiv fas och söker nu tekniker för buss till verkstaden i Örnsköldsvik. Det är verkstadsarbete av stor variation och rollen passar dig som gillar att arbeta med stor frihet under ansvar.

Tjänsterna

Vi söker nu två fordonstekniker/mekaniker för tunga fordon (buss) i vår verkstad i Örnsköldsvik. Du kommer ingå i ett mindre team och tillsammans ansvarar du och dina kollegor för service, underhåll och reparationer av bussar. I tjänsten ingår att utföra felsökningar, service och reparation. Det är viktigt att du är noggrann och tar ansvar för att säkerställa kvalitet och säkerhet i ditt arbete. Datavana är nödvändig då felsökning till stor del sker via datorbaserade analysverktyg. Tjänsterna avser heltidsanställning med fast månadslön.

Mer om dig

Vi ser gärna att du har arbetat som mekaniker av tunga fordon samt har erfarenhet av fordonsel. Fordonsteknisk utbildning är meriterande men inte ett formellt krav. Erfarenhet av pneumatik är meriterande. Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, initiativtagande, lösningsorienterad och har ett stort säkerhetstänk. Du ska vilja göra ett genuint bra arbete och drivas av att hitta bra och effektiva lösningar på de utmaningar du ställs inför. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och uppmuntrar därför både dig som är junior och senior tekniker att ansöka.

För att arbeta hos oss ser vi gärna att du har följande kvalifikationer

- B-körkort
- D-körkort anses meriterande
- Svenska i tal och skrift samt kunskap i engelska
- Erfarenhet inom branschen

Vi jobbar med löpande urval så tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Tillträde snarast. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Välkommen att ansöka redan idag!

För mer information kontakta:

Anders Hagström, Teknisk chef, Tel 070-349 06 66

All kontakt med rekryteringsfirmor avböjes vänligen men bestämt.
Mer info
Kontaktperson Anders Hagström
Telefon 070-349 06 66
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bjorksbyberg.teamtailor.com
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Docksta Buss och Truck AB är ett verkstadsföretag med huvudfokus på tunga fordon främst bussar och taxifordon. Idag är vi ett 20-tal medarbetare inom företaget. Verksamheten är fördelad på sex verkstäder i Västernorrland från Timrå i söder till Örnsköldsvik i norr som alla ligger i anslutning till Byberg & Nordins depåer. Byberg & Nordin Busstrafik AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Idag spänner verksamheten över ett stort antal områden inom resor och busstrafik, såväl lokalt i Västernorrland, som i södra Sverige, Norden och ut i Europa. Byberg & Nordin omsätter 260 mkr, har närmare 360 medarbetare och drygt 200 fordon.