Servicetekniker till Dematek

Servicetekniker till Dematek

Är du en teknikintresserad och serviceminded person som vill få en fot in på ett spännande företag? Är du kunnig inom el och mekanik? Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Om företagetDematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar. Som generalagent för Demag Cranes & Components erbjuds marknadens största produktsortiment för lyft och hantering. Dematek utvecklar, säljer och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Med mer än 90 mobila servicetekniker placerade över hela landet och branschens största reservdelslager är de också den bästa partnern när det gäller problemlösning. Dematek har idag ca 160 anställda och omsätter 250 mkr.

ArbetsuppgifterI rollen som servicetekniker kommer du ansvara för installation, service, underhåll, montage samt elektrisk och mekanisk felsökning av lyftredskap, telfrar och traverser. Du får utrymme att jobba med varierande arbetsuppgifter där ditt fokus kommer att vara inom service och underhåll.

Du kommer att utgå från ditt hem och genom din servicebil kommer du att arbeta i regionen kring Örnsköldsvik. Du kommer att bedriva ditt arbete direkt ute hos kund i företag av alla olika storlekar och arbetstiderna är 07.00-16.00.

Formella krav
  • Teknisk gymnasieutbildning, gärna som automationstekniker eller industrielektriker
  • Grundläggande kunskaper inom el, mekanik, felsökning och underhåll
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en industrimiljö
Förutom att vara tekniskt och elektriskt kunnig är du självgående och strukturerad som person. Du trivs med ett varierat arbetstempo och är flexibel samt har förmågan att bibehålla lugn och ett noggrant arbetssätt även i stressade situationer. Du är kommunikativ och serviceinriktad då kundkontakt är en stor del utav det dagliga arbetet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgår främst hemifrån eller från kontoret i Örnsköldsvik
Lön: Enligt överenskommelse

Hyrrekrytering innebär att du initialt har en anställning hos Bravura, där det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dematek, service, tekniker, teknik, servicetekniker, verkstad, verkstadsarbetare, elektronik, el, lyft, lyftkran, mekanik, Örnsköldsvik, Övik
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.