Avdelningschef el till Bravida Örnsköldsvik

Avdelningschef el till Bravida Örnsköldsvik

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Bravida i Örnsköldvisk har högt satta mål och vill växa. Därför söker vi en driven avdelningschef som vill utveckla elavdelningen och ta den till nästa nivå. Är det nått för dig?

Beskrivning av tjänsten
Som avdelningschef på Bravida har du ett helhetsansvar för verksamhet och medarbetare. På ett engagerat och målinriktat sätt driver och utvecklar du affärer och kundrelationer. Tillsammans med dina medarbetare bygger du ett team med målsättning att få avdelningen att växa och på sikt bli marknadsledande i Örnsköldsvik. Du bidrar aktivt till att utveckla verksamheten i regionen. Mer konkret innebär arbetet:
  • Att med utgångspunkt i verksamhetsmål, strategi och företagets policy leda och utveckla avdelningens verksamhet och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet och att växa på orten.
  • Kund- och marknadsansvar för avdelningen vilket innebär att förstärka och vidareutveckla relationerna med nuvarande och nya kunder.
  • Leda affärsförhandlingar (sälja) samt aktivt delta i anbudsarbete och avtalsskrivning.
  • Ansvara för att projekt följs upp med avseende på arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi.
  • Genom ditt engagemang aktivt bidra till regionens och företagets utveckling.
På Bravida i Örnsköldsvik värnar man hög kvalitet likväl som kamratskap och arbetsglädje. För att kunna erbjuda kunderna helhetslösningar finns ett nära sammarbete med övriga avdelningar på samma ort. Nu ska verksamheten växa och för att göra den resan behöver vi rätt person för uppdraget. Helt enkelt en utvecklingsorienterad avdelningschef som kan ta elavdelningen mot nya mål.

Bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig med branscherfarenhet inom el. Du har sedan tidigare erfarenhet av projektledning, upphandling och har god förhandlingsvana. Du har tidigare haft en ledande roll och trivs med att ha personalansvar. Vidare krävs att du har goda kunskaper inom administration och ekonomi då det är centralt i rollen. Du vill ta dig an ett chefs- och ledaransvar för att utveckla såväl företaget och avdelningen som dess medarbetare. Följande egenskaper är värdefulla för tjänsten:
  • Goda ledaregenskaper
  • Förmåga att skapa långsiktiga relationer
  • Ser affärsmöjligheter och är en driven entreprenör
  • Social kompetens och mycket energi
  • Ödmjuk med starkt driv att lyckas
Bravida erbjuder dig en plats att växa och utvecklas tillsammans med ett team av erfarna kollegor i en region som vågar satsa.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 20 december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (6 dagar kvar)