Plattsättare till BN Måleri & Golv!

Plattsättare till BN Måleri & Golv!

Vill du bli en del av ett gediget företag som sätter personalen i fokus och levererar kvalitet till sina kunder? Har du erfarenhet som plattsättare eller mattläggare och vill bidra med just din erfarenhet? Ta då chansen att bli en del av BN Måleri & Golv.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för BNs räkning en plattsättare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos BN under sex månader. Intentionen är att du därefter ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

BN Måleri & Golv är ett familjeföretag som startade 1976. De levererar alltid en hög standard på sina arbeten och värnar om sina medarbetare. Nu fortsätter deras expansion och därför söker vi just dig, som vill bidra med din erfarenhet som plattsättare hos BN.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och BNs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som plattsättare hos BN har du möjlighet att utgå från hemmet då du själv planerar dina arbetsdagar hos kunder. Du har tillgång till servicebil och med din erfarenhet tänker vi att du även kan fungera som en mentor för dina kollegor. BN vill alltid utvecklas och är därför nyfiken på just dina kunskaper. BNs kunder är allt ifrån privatpersoner, kommun, landsting och företag. Du erbjuds därigenom ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Sätta kakel och klinker
  • För- och underarbete
  • Kundmöten
  • Planering av arbetet
Vi söker dig som

Har yrkesbevis som plattsättare och minst tre års arbetslivserfarenhet, gärna mer då vi tänker att du ska fungerar som ett stöd för dina kollegor som har mindre erfarenhet. Har du erfarenhet som mattläggare är det även av intresse. Vi ser att du talar och skriver flytande svenska samt har körkort B.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos BN.

Du är social och självgående, vidare ser vi att du är duktig med kunder och har ett driv efter att alltid utvecklas.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, 073 - 800 26 58

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Me BN Måleri & Golv är familjeföretaget som startade för mer än 40 år sedan i Örnsköldsvik. Idag består deras verksamhetsområden av måleri, golvbeläggning, fastighetsförvaltning och restaurang.
Med välutrustade bilar och bussar kan de erbjuda snabb service utan att ge avkall på kvalitet.

Vill du veta mer? Besök deras hemsida

https://www.bn-maleri-golv.se/h bussar
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Målare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.