Säljare / Kundansvarig - region Norrland

Säljare / Kundansvarig - region Norrland

Är du Arbeskos framtida representant i norra Sverige, som med gedigen produktkunskap, ett stort engagemang och en sund affärsmässighet självständigt vill utveckla varumärkets relationer med slutkunder och återförsäljare?

Arbesko med anor från 1839 är ett av Sveriges äldsta varumärken. Företaget har under alla år medvetet valt att bedriva sin produktutveckling och tillverkning i Sverige. Detta ger Arbesko ett unikt DNA och därigenom en tydlig positionering på den svenska proffsmarknaden. Idag är Arbesko Sveriges kändaste premiumvarumärke inom yrkesskor.

I rollen som Säljare ansvarar du för att bygga långsiktiga och lönsamma kundrelationer, med befintliga likväl som nya återförsäljare. Vi söker dig som drivs av att göra affärer och bygga relationer, med både slutförbrukare och återförsäljare.

Ditt distrikt sträcker sig från Sundsvall och norrut. Du utgår från ditt hem, som vi tror ligger i Umeå med omnejd. Du rapporterar direkt till Försäljningsdirektören och har ett nära samarbete med engagerade och kompetenta kollegor.

Vi erbjuder dig
  • En karriär inom ett tillväxtbolag som ingår i Bergman & Beving, en modern koncern med tydligt fokus på att bygga starka premiumvarumärken inom bygg- och industribranschen.
  • Ett av branschens starkaste varumärken med väletablerade produkter inom marknadsnischen arbetsskor för proffs- och yrkesbruk.
  • Möjlighet att både påverka ditt dagliga arbete och utveckla ditt distrikt.
  • En stolt och sund företagskultur, där våra värdeord attityd, prestation och ansvar vägleder vår vardag.
  • Ett arbetsklimat som präglas av säljdriv, högt i tak och samarbete - vi har roligt tillsammans!
  • En konkurrenskraftig ersättningsmodell, behovsbil samt goda arbetsvillkor.
OM DIG - Erfarenheter & Egenskaper
Vi söker dig som förstår vikten av både resultat- och relationsstyrd försäljning, samt ser den digitala utvecklingen som en självklarhet. För att trivas i rollen som säljare hos oss, ser vi att du har förståelse och intresse av byggindustrin. Vidare ser vi att du har erfarenhet från att sälja koncept och vet hur man lyfter premiumvarumärken i butik. Har du arbetat med branschliknande produkter, så är det givetvis meriterande.

Du vill självständigt få leda aktiviteter från idéstadiet till mätbara slutresultat. För att lyckas är det avgörande att du är strukturerad och förstår vikten av planering och prioritering. Arbetet som säljare för distriktet är självständigt och tjänsten innefattar en hel del övernattningar, därför ser vi att du har både vilja och möjlighet att resa i tjänsten.

Är du affärsdriven, lösningsorienterad och älskar att vara ute hos kunder, då ser vi fram emot din ansökan snarast.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kajsa Sandén. Samtliga ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och intervjuer genomförs under vecka 41, därför ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt och vid eventuella frågor når du Kajsa alternativ researcher Amanda Klippinge via e-post: kajsa.sanden@salesonly.se / amanda.klippinge@salesonly.se. Varmt välkommen med din ansökan!

OM Arbesko

Arbesko är en del av koncernen Bergman & Beving och drivs som ett starkt, självständigt produktbolag. Arbesko har en lång och fascinerande historia; 1839 startades ett av landets första partiskomakare och idag fem generationer senare är Arbesko ett företag som omsätter cirka 225 miljoner per år. Tillverkningen sker i Sveriges enda skofabrik - Arbesko Skofabrik i Kumla - som samtidigt är en av Europas modernaste! Vi är marknadsledande och har försäljning både i och utanför Norden. Bergman & Beving grundades 1906 och äger och förädlar bolag och verksamheter som utvecklar och marknadsför starka varumärken till professionella användare inom industri och bygg - främst i Norden, Baltikum och Polen. Visionen är att vara ledande i norra Europa. Bergman & Beving ska vara den plats där framgångsrika produktbolag kan ta nästa steg och bli ledande varumärken inom sina kategorier. Koncernen har idag 15 varumärken, cirka 1000 anställda och en omsättning på cirka 3,8 miljarder kronor. Bergman & Beving grundades 1906 och är noterad på Nasdaq Stockholm. Läs mer på bergmanbeving.com och www.arbesko.com
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 okt (41 dagar kvar)