Drift och Underhållschef Örnsköldsvik

Drift och Underhållschef Örnsköldsvik

Vi söker en Drift- och Underhållschef till vår driftgrupp i Örnsköldsvik där vi ansvarar för våra kraftverk i Gideälven, Moälven och Nätraån.

Rollen

Du kommer att tillhöra Kraftverksgrupp Sollefteå, där du har ansvar för de kraftverk som innefattas i driftgruppen avseende produktionstillgänglighet, drift & underhåll, ekonomi, arbetsmiljö samt miljö. Dessutom innefattar rollen personalansvar för en underhållsplanerare och ett antal drift- och underhållstekniker. Du kommer även att ha kontakter med allmänheten gällande frågor kring anläggningarna. I rollen har du också beställaransvar i projekt och driftverksamhet. Givetvis så bidrar du till utvecklingen av effektiv och säker drift av Statkrafts vattenkraftsportfölj.

Din profil

Vi ser ett stort värde om du har tidigare erfarenhet från vattenkraft. Du är ingenjör, eller har motsvarande kunskaper i botten och har några års erfarenhet, gärna med vana från att leda olika projekt och att arbeta som personalledare.

Du trivs med att ha flera olika projekt igång och är duktig på att avsluta projekt. Du har lätt för att samarbeta med andra personer och trivs med utmanande arbetsuppgifter. Att arbeta självständigt med hög grad av eget ansvar är något du uppskattar.

Statkraft erbjuder

Professionell och personlig utveckling i en koncern i internationell tillväxt.

En verksamhet som kännetecknas av god arbetsmiljö, kompetens, ansvar och nyskapande.

En arbetsmiljö som önskar mångfald med hänsyn till kön, ålder och kulturell bakgrund.

Konkurrenskraftiga villkor.

AnställningsformTillsvidareanställningAnställningens omfattningHeltidTillträdeSnarastLöneformMånadslönAntal lediga befattningar1Sysselsättningsgrad100%OrtÖrnsköldsvikLänVästernorrlands länLandSverigeReferensnummer2018/14Kontakt
  • Anders Meijer, Kraftverkschef, 070-319 67 85
Facklig företrädare
  • Unionen: Roger Holmqvist , 070-316 12 29
  • Akademikerföreningen: Mikael Lindström , 070-280 56 05
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 nov (3 dagar kvar)