Serviceingenjör till SKF

Serviceingenjör till SKF

Om tjänsten

Nu söker Adecco en erfaren och motiverad Serviceingenjör till Mechanical Services i Örnsköldsvik med omnejd

Mechanical Services är en avdelning inom SKF Industrial Sales i Sverige. Avdelningen består idag av 15 medarbetare, varav 5 i norra Sverige och 10 i Göteborg. Dess primära uppgift är att, genom sina servicetjänster, optimera driften hos kunderna runt den roterande axeln på kritiska och komplexa maskiner och utrustningar inom all industri- och kraftproduktion. Arbetet består i allt från montering/demontering till leverans av kundanpassade helhetslösningar.

Ditt dagliga arbete
Tjänsten omfattar planering och utförande av avancerade underhållsarbeten, samt ledning av arbete/projekt på plats hos kund. Arbetet kommer i första hand vara inriktat mot segmentet Papper & Massa menäven andra segment som energisektorn och sågverk kan komma att bli aktuellt. Som serviceingenjör ingår du i vårt regionteam för Norra Sverige och ditt arbetsområde kommer i huvudsak att sträcka sig mellan Sundsvall och Umeå, vilket gör att du med fördel bor i området Örnsköldsvik med omnejd. Tjänsten innebär ett långsiktigt relationsbyggande med SKF:s kunder i regionen och som serviceingenjör i regionen skall du kunna leda olika typer av projekt och kunna bidra till och utveckla affärsmöjligheter inom service och kundanpassade lösningar.

Om dig i korthet: Vi söker dig som är serviceminded, självgående samt tekniskt kunnig.

Vi förväntar oss att du:
  • Är en erfaren serviceingenjör/-tekniker, som har mångårig vana inom yrket
  • Har erfarenhet från industrisegmentet Papper & Massa
  • Har förmåga att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra.
  • Har god kommunikationsförmåga, både på engelska och svenska
  • Har möjlighet att resa ut till våra kunder i distriktet, vilket till tider även kan innebära övernattning på orten för att kunna genomföra effektiva uppdrag. B-körkort är ett krav
Vi erbjuder
  • En unik möjlighet att jobba med utvecklingen av svensk industri i ett vinnande team, kundbasen i olika industrier gör arbetet både varierande och intressant. Möjligheten att påverka, förbättra och förmedla kunnande inom olika industrier. En fantastiskt inspirerande miljö med många lojala, dedikerade och tekniskt kunniga personer som gemensamt arbetar för att våra kunder ska bli mer konkurrenskraftiga.Utbildning inom mekaniska tjänster och allt du behöver för att kunna utföra ett bra jobb.
  • Representativt kontor på central adress i Örnsköldsvik med övriga kollegor
  • Tjänstebil
Ytterligare information
Tjänsten har placering i Örnsköldsvik och du kommer att rapportera till Field Service Manager.

För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta Karin Rundgren på 073-684 74 33 eller karin.rundgren@adecco.se.

Är du intresserad?
...och motsvarar profilen vi söker, är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 15:e januari 2021.

Tjänsten som Serviceingenjör är ett konsultuppdrag med start omgående. Du kommer att vara anställd hos Adecco.

Om SKF

SKF arbetar för att minska friktion, vårt uppdrag är att få saker och ting att gå snabbare, längre, renare och säkrare. På så vis bidrar vi till en hållbar produktion och industri.

Att uppnå detta mål på det mest effektiva, produktiva och hållbara sättet har gjort SKF-koncernen till en ledande global leverantör av produkter, lösningar och tjänster inom områdena rullningslager, tätningar, service och smörjsystem. Serviceerbjudandet omfattar tjänster som teknisk support, underhållsservice, tillståndsövervakning, anläggningsoptimering, tekniska konsulttjänster och utbildning.

Industrial Sales Sweden är säljorganisationen, med ca 150 medarbetare, som ansvarar för försäljning av SKF:s produkt- och serviceprogram till svenska industrikunder. Vi drivs av vår passion att hjälpa svensk industri att öka sin konkurrenskraft. Vi har en hög aktivitetsnivå och jobbar dynamiskt över avdelningsgränser där kundfokus är vårt centrala ledord.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Serviceingenjör, säljare ,teknisk kompetens, energisektorn, papper och massa, montering/demontering, Örnsköldsvik, SKF Sverige AB, Adecco
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.