Restaurangchef Säsongsjobb till Ulvö Hotell

Restaurangchef Säsongsjobb till Ulvö Hotell

Vi söker en restaurangchef till sommaren 2019 som älskar att skämma bort gästerna med god mat och dryck i kombination!

Detta är Ulvön Hotell
Skrikande måsar, båtliv, musik och en härlig natur. Låter det som ett litet paradis? Jo men vi tycker ju det såklart. På Ulvö Hotell har vi en mycket stor bredd på våra gäster, alltifrån gourmanden som reser med mat och dryck i fokus till barnfamiljen där poolen är den stora dragaren och god service i restaurangen handlar om prioriteringen att få barnen att få mat snabbt och enkelt.

Vi serverar varje dag en populär hotellfrukost som sedan är tätt följd av en stor Skärgårdsbuffé som serveras i två sittningar. På kvällen skakas härliga cocktails i baren och i matsalen serverar vi god a la carte. Ute på terrassen regerar vår grill där vi kör enkel bra grillmat. Som sagt, stor spridning. På helgerna spelar trubadurer på hotellet, en handfull söndagar kommer vi ha musikquiz på eftermiddagen. Skön stämning utlovas.

Ulvö Hotell är ett litet familjeägt hotell beläget ute på Ulvön i Höga Kustens ytterskärgård. Ulvön är främst känd för att vara surströmmingens vagga och visst serveras denna kulturrätt hos oss, men den är inte vad vi är kända för. Till oss kommer gästerna för att njuta av god mat och dryck i ett härligt sällskap på en skön plats.

För att man ska må gott tillsammans med oss ute på ön så är man i grund och botten en glad prick. Vi älskar att utveckla och utvecklas, det innebär att vi mer eller mindre alltid är i någon form av förändring. Allt ifrån att vi bygger om en bar till att vi byter ut servetter eller gör små små förändringar lite här och där. Vi blir aldrig färdiga.

Om du gillar att jobba med god dryck, och inte bara att sitta på din kunskap själv utan att ha ett driv i att använda den för gästens och din personals nytta då kommer du trivas hos oss. Vi har en liten härlig vinkällare och är inte bundna av stora avtal. Vi diggar våra små producenter och beundrar den drivkraft som finns i Höga Kusten. Vi bakar vårt eget bröd varje dag och arbetar med en heldjursfilosofi så långt vi kan.

Vi värderar personlighet och individualitet högt! Vi är ett glatt gäng som i vardagen jobbar för att hjälpa varandra att ge våra gäster en upplevelse att ta med sig och längta tillbaka till. Vårt kök drar sig inte för at knata ut och prata med gästerna när service börjar lugna ner sig, receptionen bokar med glädje bord i restaurangen och vi drar oss inte för att hugga i där det behövs.

Vem söker vi?
Vi letar en kollega som vill vara med och bidra med sin energi och sitt engagemang. Ulvö Hotell finns för att sätta en guldkant på våra gästers tillvaro. Vi tycker att detaljerna gör helheten och ser gärna att du delar den tanken.

Vi letar dig som vill vara med och ge våra gäster bästa möjliga service, som har idéer och har erfarenhet av att jobba i restaurang. Du kommer att ha en tjänst med stor variation i det dagliga arbetet och ingå i en liten familjär grupp som alla arbetar som att vi själva ägde hotellet. Vi är galet stolta över vår ägarkänsla, den utmanar och utvecklar! Som restaurangchef är du en väldigt viktig del i vår grupp där vi tillsammans arbetar för att hela tiden vidareutveckla gästupplevelsen.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bla
  • Utveckla restaurangen tillsammans med köks- och hotellchef
  • Leda det dagliga jobbet
  • Rekryteringar
  • Schemaläggning
  • Beställningar
  • Service
Tjänsten är heltid under sommaren 2019 och tillträde enligt överenskommelse. Du kommer vara stationerad ute på Ulvön och boende finns. Det går dagligen skärgårdsbåtar in till fastlandet även under vintertid. Dagis finns ute på ön om du har små barn.

Vill du läsa mer om hotellet går du in på www.ulvohotell.se. Mer om Höga Kusten hittar du på www.hogakusten.com.

Är detta du?
Du har flerårig erfarenhet från restaurangbranschen, gärna som restaurangansvarig. Du har ett genuint intresse och kunskap om dryck och har service i blodet. Vi lägger mycket stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarsfull, dedikerad och strukturerad. För att trivas i vårt gäng skall du vara prestigelös och självgående.

Vi tar för givet att du pratar flytande och skriver både svenska och engelska. Kan du ett tredje språk är det bara bättre.

Hur söker du jobbet?
Ulvö Hotell har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda.

Vår målbild är att tjänsten ska tillsättas senast i april 2019 men gärna tidigare. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret i anslutning till denna annons. Bifoga CV och personligt brev. Senast den 31 mars vill vi ha din ansökan men vänta inte tills sista dagen. Då kan någon annan fått chansen.....

Hur går ansökningsprocessen till?
När du skickat in din ansökan kommer du att få ett mail med en videolänk med två frågor. Följ länken i din mobil eller platta (kontrollera att du har kamera och mikrofon påkopplad) och spela in svaren. Har du inte en egen mobil eller platta, låna av en kompis och spela in svaren.

Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en kortare telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Eventuella intyg och referenser tar du med vid intervjutillfället. Blir du slutkandidat kommer du att få lämna in ett utdrag ur brottsregistret innan du skriver på anställningskontraktet.

Har du frågor om tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annica Wiberg 070-2828414 eller via mail annica.wiberg@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Ulvön, Ulvö Hotell, Höga Kusten, restaurang, restaruangchef, skärgård, skärgårdshotell, matsal, service, mat, dryck, gäster, Adecco, Örnsköldsvik, rekrytering, frihet, familjeföretag, nytt jobb, säsongsjobb
Mer info
Kontaktperson Annica Wiberg
Telefon 070-28 28 414
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.