Fältmekaniker till Pon Equipment

Fältmekaniker till Pon Equipment

Pon Equipment i Umeå behöver nyanställa en erfaren fältmekaniker som har vana av att skruva i tunga fordon / skogsmaskiner.

Om Pon Equipment
Pon Equipment AB och Pon Power AB är återförsäljare för Caterpillar i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna och erbjuder världens största sortiment av entreprenadmaskiner, dieselmotorer och generatoraggregat. I Sverige är vi ca 400 anställda och omsätter ca 2 Mdr svenska kronor. Tillsammans med Caterpillar sätter vi en ny standard för begreppet service i vår bransch. Vi vill driva utvecklingen mot en bättre framtid, vår tydliga ambition är att bli det bästa serviceföretaget i vår bransch. För oss är vårt arbete mer än bara ett jobb. Vi arbetar starkt utifrån våra värderingar: att bibehålla trivsel bland våra medarbetare, ge medarbetare utrymme till att agera samt att ta eget ansvar.

Om tjänsten
Som Fältmekaniker arbetar du med service och reparationer av Caterpillars produktprogram ute hos våra kunder i Umeåregionen. Du som fältmekaniker kan därmed utgå från flera orter beroende på var du bor i Umeåregionen. Du tillhör en grupp om 6 fältmekaniker men arbetet sker enskilt och du kör din egen servicebuss som är utrustade med det du behöver för att klara ditt uppdrag hos kunderna.

Du kommer rapportera till din serviceledare som är placerad vid vår anläggning i Umeå.

Om dig
För att lyckas i jobbet är du serviceinriktad och flexibel. Som person är du kreativ, driftig och händig och du tar dig an uppgifter och utmaningar med stort engagemang och en positiv inställning. Du måste ha ett godkänt körkort för personbilar samt goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Vi tror att vi finner nedan i din bakgrund
  • Spetskompetens inom service och underhåll av liknande produktprogram
  • Flerårig erfarenhet som mekaniker
  • Kännedom om entreprenadmaskiners konstruktion och funktion
  • Tekniskt gymnasium eller likvärdigt
  • God datavana
Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta som mekaniker i fält med liknande produkter.

Pon Equipment erbjuder
  • Ett roligt jobb som mekaniker med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.
  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
  • Pon Equipment är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor
  • Anställning direkt hos Pon Equipment
Önskvärd boendeort någostans i Västerbottens län ellar Norra delen Västernorrlands län.

Om ansökan
Pon Equipment arbetar tillsammans med Adecco i denna rekrytering. Skicka din ansökan och ditt personliga brev via länken i anslutning till annonsen. Vänta inte med din ansökan då tjänsten ska tillsättas snarast.

Har du frågor vänder du dig till rekryteringskonsult Annica Wiberg 070-2828414 annica.wiberg@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Fältmekaniker, servicetekniker, Umeå, Adecco, Pon, Catepillar, Pon Equipment, Västerbotten, Västernorrland, Västerbottens län, mekaniker, tungmekaniker, tekniker,
Mer info
Kontaktperson Annica Wiberg
Telefon 070-28 28 414
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.