Arbetsledare till Havator i Örnsköldsvik

Arbetsledare till Havator i Örnsköldsvik

Är du erfaren arbetsledare och vill utvecklas vidare tillsammans med Havator AB?

Om tjänsten
Som arbetsledare hos Havator AB erbjuds du ett intressant och spännande arbete med många sociala kontakter och en företagskultur med goda värderingar. Du kommer i din roll att vara ansvarig för ca 7 medarbetare.
Du kommer att arbeta på Havators depå i Örnsköldsvik. Arbetsområdet kommer att inkludera Ö-vik samt närliggande områden.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Personalansvar
  • Projektledning/stöd av större projekt
  • Försäljning, planering och utförande av nya projekt
  • Kalkyl, inköp och planering
  • Många externa och interna kontakter
Detta är direktrekrytering med tillsvidareanställning hos Havator AB. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.

Om dig
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av arbetsledning inom samma eller liknande bransch. Du är tekniskt kunnig och trygg i din roll som ledare. Du har även haft ekonomiskt ansvar/budgetansvar i tidigare roll. Meriterande är om du också har erfarenhet av försäljning.

Som person är du självständig, ansvarstagande och strukturerad. Du är flexibel och effektiv, men också kund- och serviceorienterad. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att ställa om din planering med kort varsel.
Du kommer att ha kontakt med många olika människor och därför är det viktigt att du är en duktig lagspelare. Du är bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta med både dina egna medarbetare och interna kollegor, så som med kunder och leverantörer.

Du har också förmågan att kliva in i en tydlig och rak ledarroll när det behövs.

Arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Körkort B är ett krav för tjänsten då resor inom ditt arbetsområde förekommer. Du har god datorvana och behärskar officepaketet på ett bra sätt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Om Havator AB
Havator är en helhetsleverantör av tjänster inom tunga lyft och transporter. Med över 60 års erfarenhet är vi specialiserade på komplicerade lyft med mobilkranar, transporter och tunghantering samt montage av prefabricerade betongelement. Vi är både tekniska konsulter inom lyfttjänster och utför själva tjänsten. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter.

Havator verkar främst i Sverige och Finland och har ca 30 lokala enheter. De största kunderna finns inom industri, byggsektorn och infrastrukturprojekt samt ett stort antal mindre kunder via de lokala depånätverken. Koncernen omsätter 1 miljard SEK och antalet medarbetare är cirka 450.

Havator är certifierade, har kollektivavtal och erbjuder alla sina anställda friskvårdsbidrag.

Läs mer på www.havator.se

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess har Havator valt att samarbeta med Adecco.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Stighall på 073-684 73 81 eller johanna.stighall@adecco.se

Har du frågor angående din ansökan, var god kontakta Adeccos kandidatsupport via info@adecco.se

Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Sista ansökningsdag 2021-06-27.

OBS Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan, vi kan komma att avsluta processen innan ansökningstiden har löpt ut.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Havator, Havator AB, Arbetsledare,
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.