Adecco söker elmontörer

Adecco söker elmontörer

Adecco söker ett antal elmontörer för uthyrning till en av våra kunder. Har du en relevant elutbildning, sugen på ett uppdrag hos ett stabilt företag med bra arbetsmiljö? Då är det just dig vi vill träffa och förhoppningsvis även anställa!

Om jobbet
Du kommer att arbeta i ett team med kollegor där mycket individuellt ansvar förekommer. Arbetsuppgifter som förekommer är elmontering efter ritningar, provning mm. Uppdraget beräknas börja i slutet av februari.

Om dig
Vi söker dig som har en el-utbildning på gymnasienivå alternativt relevant KY-utbildning eller erfarenhet av att praktiskt jobba med el i olika former.

Vi vill att du fungerar både i grupp och enskilt, kan göra dig förstådd på svenska och att du förstår hur du kan påverka arbetet så vår kund blir glad och nöjd.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning under februari månad. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med erbjuds du en visstidsanställning på 6 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Processen avslutats när vi hittat en lämpliga kandidater för detta uppdrag.

När vi fått din ansökan får du ett automatsvar som bekräftar att din ansökan kommit fram. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Ansvarig rekryterare är Annica Wiberg 070-2828414

Välkommen att söka!

Sökord

elmontör, konsultuppdrag, industri, tillverkning, ritningsläsning, elskåp, montering, Örnsköldsvik, Adecco, konsult, elmontering
Mer info
Kontaktperson Annica Wiberg
Telefon 070-28 28 414
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.