Systemutvecklare till CoreIT!

Systemutvecklare till CoreIT!

Vill du arbeta på ett företag i en expansiv fas? Där det finns möjlighet att arbeta på såväl kontoret tillsammans med härliga kollegor i Örnsköldsvik, som på distans? Lockas du av att arbeta i ett snabbt växande företag med god stämning, roliga AW:s och förmåner i form av ett generöst bonussystem? Nu söker vi dig som arbetat med .NET och gillar kundkontakt, som vill ta nästa steg i karriären! Sök redan idag, vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic work söker nu en systemutvecklare för direkt rekrytering till CoreIT i Örnsköldsvik.

CoreIT arbetar för att hjälpa kunden att bli effektivare inom sin kärnverksamhet med stöd av IT. De är specialiserade på tjänster inom bland annat systemutveckling, molntjänster, systemlösningar och produktlösningar. Som en del av CoreIT blir du en viktig del av en grupp på tio personer som ser fram emot att välkomna ytterligare en person till avdelningen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos CoreIT.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du tillsammans med ditt team arbeta för att leverera skräddarsydda IT-lösningar till företagets kunder i olika projekt. Du kommer därför ha nära kontakt med kund och för att på bästa sätt förstå deras behov kommer arbetet kommer ske både internt på kontoret och externt ute hos kund.

Den här tjänsten passar dig som har ett stort intresse för programmering och kodning samt värnar om att ge bra service. Din introduktion kommer att anpassas efter dig som individ och dina tidigare erfarenheter.

Tjänsten passar dig som idag arbetar med .NET-utveckling och vill ta nästa steg i din karriär!

Vi söker dig som
  • Behärskar .NET och har 1 - 2 års erfarenhet inom området
  • Har god svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-Körkort
  • Det är meriterande om du:
  • Behärskar Vb.net och webforms
  • Gått en eftergymnasial utbildning inom IT, systemvetenskap eller datavetenskap
Vi kommer i denna process lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person har ett stort intresse till IT. Du tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter och är självgående nog att driva ditt egna arbete framåt. För att trivas i tjänsten är det även viktigt att du har en god social förmåga och att du är kommunikativ, detta för att du kommer samarbeta mycket med dina kollegor i projekten ha nära kontakt med kund.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Örnsköldsvik
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CoreITs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrastrukturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar. CoreITs system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.