Studenter sökes till Svensk Cater!

Studenter sökes till Svensk Cater!

Vill du också bli en del av detta grymma lagergäng? Nu söker vi studenter som vill arbeta extra under studierna med stora möjligheter till sommarjobb på Svensk Cater i Örnsköldsvik! Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Svensk Cater är en fullsortimentsgrossist som levererar varor till kunder från Sundsvall i söder till Umeå i norr och norska gränsen i väst. Leveranserna sker i huvudsak med Svensk Caters egna lastbilar och chaufförer. Du kommer bli viktig del i kedjan att kunderna får sina leveranser i tid. Tjänsten passar dig som vill variera stillasittande dagar i plugget med ett fysiskt jobb. Vidare passar rollen dig som har ett flexibelt schema och vill dryga ut studentkassan. Du får kollegor som trivs och har roligt tillsammans, det är mycket skratt och högt i tak!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som lagerplockare på Svensk Cater kan arbetsuppgifter vara:
  • Att utefter en plocklista, packa och lasta varor på de rullvagnar som sedan ska transporteras vidare till kunderna
  • Att säkerställa att varor är redo att lastas för vidare transport
Vi söker dig som
  • Idag studerar på minst 50 %
  • Har god kommunikativ förmåga och läsförståelse på svenska. Detta för att säkerställa korrekta leveranser.
  • Kan tänka sig jobba under sommaren
Meriterande om du har erfarenhet från exempelvis restaurang, livsmedelslager, matvarubutik eller annan likvärdig erfarenhet.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Extra, ungefär 2 pass i veckan
  • Placering: Örnsköldsvik
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Cater är ett företag som är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och storkök. De finns från Luleå i norr till Malmö i söder och har ett noga utvalt sortiment som möter den lokala marknadens behov.