Produktionschef till Strängbetong!

Produktionschef till Strängbetong!

Har du erfarenhet av att leda i förändring och har arbetat inom producerande verksamhet? Vill du vara med och jobba i ett framgångsrikt producerande företag som är del av en framgångsrik internationell koncern? Då kan tjänsten som produktionschef på Strängbetong vara rätt för dig! Läs mer och ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en produktionschef till Strängbetongs produktionsenhet i Långviksmon, ungefär fem mil utanför Örnsköldvik.

På Strängbetong arbetar cirka 1100 personer inom olika arbetsområden, allt från försäljning och konstruktion till produktion och montage. Strängbetong är idag det ledande företaget i Sverige att leverera industriellt tillverkade byggsystem - från idé till slutmontage. Företaget bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. Verksamheten finns på 12 platser i Sverige varav fem kontor och sju produktionsanläggningar och är en del av den internationella koncernen Consolis.

Verksamheten i Långviksmon består av ett sextiotal medarbetare och innefattar gjuthallarna, formsnickeriet, en armeringsavdelning samt en underhållsavdelning. De är inne i en expansiv fas där de håller på att lägga om deras produktionssystem för att kunna fortsätta ligga i framkant inom branschen. Därför söker vi en produktionschef som vill vara med och fortsätta driva denna utveckling framåt!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Strängbetong.

Lär dig mer om Strängbetong genom denna film:

Arbetsuppgifter

Som produktionschef kommer du att ansvara för den dagliga styrningen i produktionen. Det innebär ett ansvar för att leda och fördela produktionsarbetet i syfte att säkerställa leveransernas tidsplan och att allt levereras med kvalitet. En stor del av ditt fokus kommer att ligga på att säkerställa säkerhet och agera på osäkra beteenden och situationer, samt att utföra kvalitets- och produktivitetshöjande aktiviteter.

Du kommer att ha en utvecklande roll där du har möjlighet att på både operativ och strategisk nivå driva processer, arbetsmiljö och utveckla medarbetare.
Produktionsanläggningen arbetar enligt koncernens CODE metodik, vilket innebär ett fokus på ständiga förbättringar enligt en LEAN-baserad arbetsmodell för förbättringsarbete. För att du ska ha rätt förutsättningar kommer du att ha stöd av den lokala ledningsgruppen bestående av en fabrikschef, kvalitets- och miljösamordnare, planering och inköpansvarig.

Tjänsten passar dig som vill vara med på en framgångsresa och fortsätta driva utvecklingen framåt! Du får i denna roll stora möjligheter att påverka, vara nära stora beslut och utvecklas själv i en arbetsmiljö som präglas av stark gemenskap.

Vi söker dig som
  • Har jobbat i produktion
  • Har dokumenterad erfarenhet av att leda i förändring
  • Har erfarenhet av LEAN
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser det som positivt om du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet av fackliga förhandlingar. Har du arbetat med liknande uppgifter tidigare är även detta ett plus.

Som person trivs du med ansvar och att driva arbetet framåt för att nå de uppsatta målen. Du är strukturerad och kan ta viktiga beslut som är viktiga för affären. Vidare är du kommunikativ och har en förmåga att leda och motivera dina medarbetare.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Långviksmon, utanför Örnsköldvik
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Strängbetongs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om arbetsgivaren

Läs mer om Strängbetong genom att klicka på länken!