Junior systemutvecklare till växande företag!

Junior systemutvecklare till växande företag!

Lockas du av att arbeta i ett snabbt växande företag med härliga kollegor som väntar på att du ska bli en del av dem? Är du dessutom skicklig i .NET och tycker om kundkontakt? Då kan du mycket väl vara den vi söker. Ta chansen och sök redan idag, vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic work söker nu en systemutvecklare till CoreIT i Örnsköldsvik.

CoreIT arbetar för att hjälpa kunden att bli effektivare inom sin kärnverksamhet med stöd av IT. De är specialiserade på tjänster inom bland annat systemutveckling, molntjänster, systemlösningar och produktlösningar. Som en del av CoreIT blir du en viktig del av en grupp på tio personer som ser fram emot att välkomna ytterligare en person till avdelningen.

Örnsköldsvik som stad har också mycket att erbjuda, inte minst en fantastisk natur och närhet till äventyr och aktivitet. Förutom det kustnära läget och dess fördelar finns det gott om evenemang för dig med intresse inom exempelvis sport, musik och mat.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CoreIT. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du tillsammans med ditt team arbeta för att leverera skräddarsydda IT-lösningar till kund i olika projekt. Du kommer därför ha nära kontakt med kund och för att på bästa sätt förstå deras behov kommer arbetet kommer ske både internt på kontoret och externt ute hos kund.

Den här tjänsten passar dig som har ett stort intresse för programmering och kodning samt värnar om att ge bra service. Din introduktion kommer att anpassas efter dig som individ och dina tidigare erfarenheter.

För att söka denna tjänst så är utbildning inget krav. Finns intresset och talangen kan det räcka med något års erfarenhet inom utveckling!

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper inom .NET och kunskaper som du fått genom studier, genom egna projekt eller tidigare arbetslivserfarenhet
 • Behärskar det engelska och svenska språket i tal och skrift
 • Erhåller B-körkort
Det är meriterande om du:
 • Behärskar Vb.net och webforms
 • Gått en eftergymnasial utbildning inom IT, systemvetenskap eller datavetenskap
 • Tidigare erfarenhet av programmering och kodning
Vi kommer i denna process lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som person har ett stort intresse till IT. Du tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter och är självgående nog att driva ditt egna arbete framåt. För att trivas i tjänsten är det även viktigt att du har en god social förmåga och att du är kommunikativ, detta för att du kommer samarbeta mycket med dina kollegor i projekten ha nära kontakt med kund.

Övrig information:
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Örnsköldsvik
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CoreITs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS:

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrastrukturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar. CoreITs system och tjänster stöttar internationella företag med användare runt hela världen. Kunder och partners finns inom tjänst, industri, handel, bygg, föreningar och offentlig verksamhet. Hemmamarknaden är främst Västernorrland, men CoreIT följer gärna kunderna ut i världen.