IT-tekniker till Sanmina-SCI

IT-tekniker till Sanmina-SCI

Är du en person som trivs med att jobba i mötet mellan drift och utveckling? Vill du få chansen att arbeta i ett team och lära av mer seniora IT-tekniker? Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Vill du vara med på deras resa? Ansök till rollen som IT-tekniker idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Sanmina-SCI är en världsledande kontraktstillverkare som tillverkar och levererar kompletta lösningar till högteknologiska företag i världen. Nu söker vi för Sanminas räkning en IT-tekniker till teamet i Örnsköldsvik. I denna befattning kommer du att kombinera en sammanhållande roll för gruppen med en operativ roll där du deltar i den dagliga verksamheten i IT-relaterade ärenden tillsammans med erfarna IT-tekniker.

Arbetet har fokus på att utföra installationer, konfigurationer och felsökningar av stationära system och servrar. Du kommer vara delaktig i att utveckla och förnya Sanminas IT-lösningar och vara en del av ett team med seniora IT-tekniker.

Tjänsten är en delrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sanmina-SCI. Företagets önskemål är att all kontakt går via Academic Work.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med ett flertal olika IT-ärenden, så som installationer, konfiguration och felsökning av stationära system, arbetstationer och servrar. Du kommer också vara delaktig i att förnya Sanminas IT-lösningar.

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom IT. Vidare ser vi att du har:
  • Erfarenhet av underhåll på VM och servrar
  • Kunskaper inom Virtulization, CMware, Virtual Box
Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrering och hantering av Windows server (2003, 2008 och 2012) tillsammans med kunskaper om nätverksprotokoll.

Då du i denna roll har kontakt med lokala och globala aktörer är det viktigt att behärska svenska och engelska i tal och i skrift.

Som person har lätt att sätta dig in i nya uppgifter och trivs med ett högt tempo. Du gillar du att arbeta i team mot gemensamma mål. Vidare är du driven och vill förstå detaljer för att vidare se hur det inverkar på helheten.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Örnsköldsvik
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sanmina-SCI önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Företagets lokala och globala närvaro, deras teknologi och lösningar, borgar för att Sanmina konkurrenskraftigt hjälper sina kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar de elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Sanminas medarbetare betyder mycket för företaget och för Sanminas fortsatta utveckling. De har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder sina medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter.