Maskinoperatör till familjära ABW Maskinmontage

Maskinoperatör till familjära ABW Maskinmontage

Söker du nya utmaningar och önskar tillhöra ett familjärt företag som ständigt önskar utvecklas, där du får vara med och påverka? Då kan det vara dig vi söker för rollen som maskinoperatör hos ABW Maskinmontage!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för ABW Maskinmontages räkning en maskinoperatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos ABW Maskinmontage under sex månader. Intentionen är att du därefter ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ABW Maskinmontage är i en expansiv tillväxtfas samt har en kommande pensionsavgång varpå de önskar utöka arbetsgruppen med en ytterligare medarbetare. I dagsläget är dom fyra andra maskinoperatörer som är självgående och hjälpsamma gentemot varandra. I denna tjänst kommer du tillhöra ett sammansvetsat team som har god stämning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ABW Maskinmontage önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som maskinoperatör hos ABW Maskinmontage kommer du att arbeta i deras mekaniska verkstad för att tillverka maskiner och reservdelar för skogsindustrin. De har en modern maskinpark som de ständigt vill utveckla och investera i nya och moderna maskiner.

ABW Maskinmontage har i dagsläget styrda supportsvarvar samt fräsmaskiner. I rollen ingår att läsa ritningar och programmera maskinerna.

I denna tjänst kommer du att få tillhöra ett familjärt företag där samtliga är mån om varandra och arbetar i team. Det finns även utrymme att vara med och utveckla verksamheten framåt.

Vi söker dig som

Har minst ett års erfarenhet som maskinoperatör och goda kunskaper i att programmera maskiner.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ABW Maskinmontage. Du har en god samarbetsförmåga vilket kommer vara avgörande för att trivas på företaget. Vidare är du en positiv person som tar initiativ till arbetsuppgifter.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örnsköldsvik
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

ABW Maskinmontage är ett företag som varit verksamt sedan slutet av 1960-talet. Sedan 1993 drivs företaget av Ulf Wågberg och Peter Wågberg. Deras mekaniska verkstad legotillverkar maskiner och reservdelar på uppdrag av maskinleverantörer åt skogsindustrin. De vänder sig också till pappersbruk, värmeverk och sågverk, där dem utför montering, service och underhåll.

ABW Maskinmontages medarbetare är tillsammans med en komplett maskinpark deras viktigaste tillgångar. Deras erfarenhet och kunskap ger dem en teknisk kompetens som är viktig i tillverkningsprocessen.

Läs gärna mer om ABW Maskinmontage här: http://www.sebroschyr.se/abw/WebView/.
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.