Yrkesintroduktion / lärlingsplats Låstekniker

Yrkesintroduktion / lärlingsplats Låstekniker

Nu finns unika möjligheten för en Yrkesintroduktion -


Låstekniker, en 1-årig kvalitetssäkrad och komplett låsteknikerutbildning till vårt team i Övik. YrkesIntroduktion - Låstekniker är en företags- och webb-baserad utbildning, vilket innebär att man anställs hos Norrskydd som elev där faktiskt arbete tillsammans med e-learningplattform gör att man utbildas till låstekniker under ett år. Anställningsformen kallas för yrkesintroduktionsanställning. Du får arbeta parallellt med en erfaren säkerhetstekniker både med nyinstallation i entreprenader samt med efterservice och felsökningsuppdrag av låssystem, säkerhetssystem som inbrottslarm, brandlarm, passerkontroll, CCTV med mera, vi anpassar arbetsuppgifterna efter din tidigare erfarenhet. För tjänsten krävs att du som person har viljan och förmågan att på sikt självständigt utföra arbeten hos våra kunder.


Som person är du pålitlig, initiativrik, social och serviceinriktad. Genom denna tjänst kommer du ha möjligheten att utvecklas till en säkerhetstekniker med inriktning lås och passersystem. Vi tror att du på sikt har en förmåga att se kundens behov, kan leverera förslag och lösningar och förstår kundnyttan av ditt och dina medarbetares arbete. Vi förväntar oss att du är noggrann, ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har ett teknikintresse och är van att använda datorn som ett av dina arbetsredskap. Har du dessutom utbildning inom hantverk eller svagströmsområdet så ser vi det som meriterande.


Krav

B-körkort och fläckfria register hos Polismyndigheten samt Kronofogden.


Omfattning -
Heltid, med yrkesintroduktion 1år.

Start
- Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Urval -
Sker löpande, så var snabb in med din ansökan! Sista ansökningsdag 1 Juli.

Din ansökan hanteras konfidentiellt!
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Trainee
Hemsida https://norrskydd.se/
Sista ansökningsdag 10 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Norrskydd

Norrskydd fungerar som säkerhetsentreprenör, dvs. vi konsulterar, projekterar, levererar, installerar, dokumenterar och utför efterservice på lås och låssystem med komplett beslagning, passersystem, larmsystem, CCTV, brandlarm, dörrautomatiker, porttelefon, kodlås, galler, värdeförvaring, säkerhetsskåp samt andra säkerhetsprodukter och system. Vi är för närvarande ca 50 kompetenta och passionerade medarbetare fördelade på sex orter, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Umeå och Örnsköldsvik.


Norrskydd tror att god service och hög arbetsglädje kräver bra utvecklingsmöjligheter, arbetsförhållanden, arbetsredskap samt välutrustade tjänstefordon och möjlighet att påverka sin egen arbetsplanering.
Vi erbjuder dig

Norrskydd erbjuder ett givande, roligt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat företag som brinner för utveckling och ser betydelsen av kvalitet och nöjda kunder. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både personligt och i din yrkesroll genom ett stimulerande och omväxlande arbete. Du får även jobba tillsammans med drivna och skickliga medarbetare som främjar att vi lär av varandra, har roligt och verkligen trivs på vår arbetsplats. Som anställd på Norrskydd har du dessutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi erbjuder dig att bli en del av Norrskydd och att arbeta tillsammans med oss mot vår vision, att bli heltäckande inom säkerhet i hela Norrland.