Platschef till Övik Låsteknik

Platschef till Övik Låsteknik

Vill du arbeta i ett tryggt, växande och lönsamt företag med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter, med ett engagerat team och i en ledande befattning inom lås och säkerhet? Vi söker nu en platschef till Övik Låsteknik som bygger för framtiden.

Som Platschef hos Övik Låsteknik arbetar du i huvudsak med att planera och leda det dagliga och långsiktiga arbetet. Du är drivande i att sälja in och lämna offerter, planera och leda jobben och säkerställa att allt blir slutfört i tid, till högsta kvalitet och service. Du har nära kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan arbeta med flera olika projekt samtidigt under eget ansvar såväl som i team.

Du har med dig erfarenhet och kunskap i att arbeta med installation och service av lås, passagesystem, inbrottslarm och kameraanläggningar. Våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och i det privata näringslivet i många olika branscher. Du kommer ha ett team på 7 personer till ditt förfogande. Utmaningen för dig handlar om att leverera kunskap, service av högsta kvalitet och att skapa hög nivå av kundnöjdhet.

Övik Låsteknik har som målsättning att vara den bästa leverantören i vår region och kan förutom en spännande utmaning med stort eget ansvar erbjuda bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Vi har också en ambition och målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Örnsköldsvik.

Intresserad? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vi kommer löpande träffa kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas snarast. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Peter Martinsson peter.martinsson@gardinpersson.se telefon 063-149946.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och är beredd att visa engagemang. Erfarenhet av projektering, offerter, byggmöten etc är meriterande. Vi utgår ifrån att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl. Tjänsten kräver godkänt utdrag från Polisens belastningsregister då du kommer att hantera sekretessbelagd information hos en del av våra kunder.

Du är en person med starkt driv, rätt attityd och vill vara en del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla.

Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och överträffa deras förväntningar. Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Övik Låsteknik är marknadsledande i Örnsköldsvik på säkerhet, installationer - projektering - försäljning - butik - tillverkning av nycklar och låscylindrar. Tillsammans är vi 8 personer som arbetar på företaget.

Vi är stolta över vår långa erfarenhet, vår starka drivkraft framåt och vår vilja att tillsammans med våra kunder nå nya höjder.

Övik Låsteknik är en del av handelskoncernen Keskos satsning på svensk företagsmarknad inom bygg, grund och VA. Kesko är en av Europas största handelskoncerner med verksamhet i bl a Sverige, Finland, Norge, Estland, Lettland, Litauen och Polen.