Specialistläkare inom kirurgi (kirurg) till Örnsköldsvik

Specialistläkare inom kirurgi (kirurg) till Örnsköldsvik

Specialistläkare (kirurg) till Örnsköldsviks sjukhus

Är du specialistläkare inom kirurgi och intresserad av att arbeta i en bred allmänkirurgisk roll där du får möjlighet att utveckla och påverka verksamheten? Då kan detta var rätt roll för dig, nu söker vi en kirurg till Örnsköldsviks sjukhus, heltid eller deltid.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik..

Arbetsuppgifter

Kirurgin i Örnsköldsvik är en bred allmänkirurgisk klinik. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. mottagning, operationer och endoskopiverksamhet. Du kommer att ingå i ett team med kunniga medarbetare vilket ger möjlighet till ett kontinuerligt erfarenhets- och kunskapsutbyte. Det finns möjlighet att påverka verksamhetens inriktning beroende på intresse, erfarenhet och kompetens. Du ingår i verksamhetens jourlinje.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistutbildning inom kirurgi. Svenska kunskaper motsvarande nivå C1 på europarådets nivåskala.

Vi värdesätter förmåga att arbeta självständigt, bra initiativförmåga och god samarbetsförmåga. Intresse av och erfarenhet av verksamhetsutveckling är önskvärt. God datorvana.

Detta är en fast tjänst där du blir anställd direkt av Region Västernorrland. Randstad Care hjälper till i rekryteringsprocessen.

Omfattning:
Flexiblet

Ort:
Örnsköldsvik

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Följande dokumentation skall bifogas din ansökan enligt handläggningsordning för sakkunnigprövning vid anställning av specialistutbildade läkare vid akademiska sjukvårdsenheter och universitetssjukvårdsenheter:

1) Vetenskapliga meriter (om tillämpligt)

a. Intyg om akademisk grad, exempelvis medicine doktor eller docent

b. Fullständig publikationslista

2) Pedagogiska meriter (om tillämpligt)

a. Intyg/dokumentation om undervisningserfarenhet

b. Intyg om handledarkurs (grund- eller specialistutbildning)

3) Kliniska och övriga meriter (om tillämpligt)

a. Intyg om sub-specialisering

b. Intyg/dokumentation om ledningsuppdrag och/eller verksamhetsutveckling

Kontroll av läkarlegitimation och samtliga relevanta specialistbevis via Socialstyrelsen

(HOSP) kommer att ske när ansökan inkommit.

För mer information
om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Josef Heijbel på 072 507 03 77 alt. josef.heijbel@randstad.se

Fackliga kontaktpersoner

Lars Rocksén, ÅLF, 070-279 74 44.
Mer info
Kontaktperson Josef Heijbel
Telefon 0725070377
Område Örnsköldsvik
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 3 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.