Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om tjänsten

Peab Transport och Maskin bildades 1965 och är en del av Peab koncernen. Idag har vi tre verkstäder belägna i Örkelljunga, Landskrona och Förslöv. Vi är 31 anställda och omsätter ca 61 milj/år. Vi utför all form av service och reparationer på lastbilar och entreprenadmaskiner. Samtliga av våra tre verkstäder är ackrediterade av SWEDAC.

Vår reservdelsansvarige i Örkelljunga närmar sig pensionen, så nu söker vi nu efter hans efterträdare.

Har du goda kunskaper om lastbilar och entreprenadmaskiner? Är du en person som är bra på att samarbeta, är prestigelös, ordningsam och noggrann som tar ansvar för sitt arbete? Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss! Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Tjänsten innebär att du har ett övergripande ansvar för lagret och reservdelsförsörjningen till vår verkstad i Örkelljunga. Du arbetar strukturerat och i nära samarbete med platschef och fordonsmekaniker för att tillsammans se till att våra jobb kan fortlöpa utan avbrott. Du är länken mellan leverantörer, kunder och verkstaden.

I rollen ingår bl. a. att:
  • beställa reservdelar till pågående jobb
  • ansvara för lagerhållningen och löpande inventeringar
  • lämna prisuppgifter till kunder
  • fakturera
  • diverse administration
Då vi är en liten arbetsplats är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt för att lösa den dagliga driften. Det är en bred roll som innebär att du vid behov stöttar platschefen med att leda arbetet framåt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är glad, utåtriktad och som kan bidra med dina personliga kunskaper inom området. Din kompetens inom området och förmåga att skapa goda relationer med våra kunder och leverantörer är av stor betydelse för vår verksamhet. Då vi jobbar tätt ihop i ett litet team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av reservdelar ifrån lastbils- eller entreprenadbranschen, samt datorvana och en hög kostnadsmedvetenhet.

Som person är du självgående och noggrann med ett strukturerat arbetssätt. Du är trygg i dig själv, har lätt för att skapa goda relationer och ser styrkan i att arbeta i team.

Kontakt

Sök gärna tjänsten omgående då vi kommer att jobba med löpande urval och har som målsättning att hitta vår nya kollega snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Johansson 073-384 86 95.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare