Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Extrajobb | Örkelljunga| Åsljunga

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om anställningen
  • Placeringsort: Örkelljunga/Åsljunga
  • Krav: B-körkort och en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av t.ex. annat jobb eller studier.
  • Typ av anställning: timanställning
  • Tillsättning: omgående
Som bemanningskonsult kommer du att få möjligheten att arbeta med en rad olika uppgifter inom industri och logistik. Det kan innefatta lagerhantering, orderplockning, truckkörning, produktionsarbete och mycket mer, beroende på våra kunders behov.

Vi letar efter dig som är flexibel, engagerad och har en vilja att lära dig nya saker. Erfarenhet inom industri eller logistik är meriterande men inget krav.

Vad vi erbjuder dig

En anställning som bemanningskonsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Hur du ansöker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och studieintyg.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till talentacquisition@lernia.se

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.