Hoppa till innehåll
Konsultia AB logotyp

CNC-operatörer inriktning svarv Ekets Precision Örkelljunga

Publiceringsdatum
04 december 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om kundföretaget
Ekets Precision tillverkar detaljer i olika material, alltifrån enkla till väldigt avancerade. Fräsning i moderna fleroperations maskiner är en av de centrala delarna i Ekets Precisions dagliga arbete, på siten finns totalt 50 CNC-svarvar, 9 stycken 4 och 5 axliga fräsar som används för alltifrån enstyck till större serieproduktion.

Tillsammans med Ekets Precision söker vi dig som vill tillhöra ett team där du får bidra med din kunskap till att säkerställa att leveranstider hålls och kvalitet uppnås i alla led. Du vill ha en roll där du utmanas i ditt yrkeskunnande och har stora möjligheter att utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör arbetar du med att sköta datorstyrda maskiner som genomför svarvning.

Tjänsterna är på heltid och arbetet består av 3 -skift.
Du kommer att vara anställd av Konsultia och arbeta ute hos vår kund Ekets Precision AB i Eket, för rätt person kan anställningen övergå till fastnaställning hos Ekets Precision AB efter 6 månader.

Din profil
För att vara rätt person för tjänsten söker vi dig som har:
- Utbildning CNC-operatör samt några års erfarenhet
- Goda kunskaper inom ritning-mätteknik.
- Goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift.
- Kan jobba 3-skift.

Som person är du:
Engagerad, lyhörd och sociala samt du har ett utvecklat ordningssinne, är allmänt teknisk intresserad, nyfiken på att lära dig nya saker och besitter en stor vilja att utvecklas tillsammans med oss. Du uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre samt du måste trivs med att jobba självständigt och i team efter gemensamt överenskomma rutiner/planer.

Din energi, drivkraft och attityd är framgångsfaktorer för dig och vår verksamhet. Hos oss står en god arbetsmiljö, engagemang och arbetsglädje i fokus. Mångfald är för oss nyckeln till vår nuvarande och framtida framgång. Hos oss finns en fantastisk bredd av olikheter, som vi omvandlar till konkurrensfördelar.

Övrig informationOm oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Luleå i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se

Konsultia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. Vi finns från Luleå i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se
http://www.konsultia.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Skellefteå
Industri & Anläggning
Företagslogga
Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Osby
Industri & Anläggning
Företagslogga