Hoppa till innehåll
Continental Bakeries logotyp

Söker du ett fartfyllt extrajobb till hösten? Då kan detta vara något för dig!

Ansök nu
Nu söker vi nya timanställda som kan jobba förmiddagar och eftermiddagar hos vår kund i Örkelljunga/Åsljunga. Gillar du ett jobb i högt tempo så är det dig vi söker. Behovet är omgående så tveka inte att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Om rollen:

Vi söker dig som vill gå in i rollen som timanställd produktionsmedarbetare på förpackningsavdelningen hos vår kund. Du arbetar huvudsakligen med att packa och plocka kakor på både manuella och automatiserade linjer. Tillsammans med ditt team arbetar ni mot uppsatta mål och därför ser vi gärna att du har goda samarbetsförmågor. Du kan även bli placerad på de automatiserade linjerna där du ansvarar för de mer tekniskt krävande områdena. Här ser vi gärna att du har lite tekniska förkunskaper och/eller ett tekniskt intresse.

Om dig:

Vi ser gärna att du är en person som trivs i en händelseriksmiljö med ett högt arbetstempo. Att vara flexibel är en fördel då arbetsuppgifterna kan komma att varieras. Jobbet som packare innebär att du bör vara en person som är noggrann, lösningsorienterad och fingerfärdig.

För att lyckas med uppdraget ser vi gärna att du strävar efter att göra det lilla extra och att du visar på ett effektivt arbetssätt. Ditt driv och engagemang är en stor del av ditt arbete.

För att söka jobbet ser vi att du har:
  • En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent i form av studier, eget företagande eller annat jobb. Glöm inte att bifoga bild som styrker detta redan i samband med ansökan!
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
  • B-körkort och tillgång till bil
Det är även meriterande om du:
  • Har erfarenhet inom livsmedelsindustrin
  • Har god teknisk kunskap
  • Har truckkort enligt TLP-10
Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde

Typ av anställning: Anställningen är en timanställning vid sidan av annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och arbetstiderna är förlagda på 2-skift (förmiddag/eftermiddag) och ibland natt.

Tjänstgöringsort: Åsljunga/Örkelljunga

Tillträde: Omgående

Hur du ansöker

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men arbeta uppdragsbaserat hos kunden. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Lundin på mail: sandra.lundin@lernia.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om tjänsten
Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Erbjudande
En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar som ambulerande konsult hos någon av våra kunder. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet på Continental Bakeries:
  • Bra kollegor och sammanhållning
  • Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
  • Gemenskap
  • Bra lagledare
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare