Hoppa till innehåll
I takt med att intresset för husbilar och husvagnar ökar i Sverige behöver vi fler medarbetare.

Vad vi söker:

Vi söker en ny säljare med teknisk kompetens av husbilar och husvagnar samt tillhörande utrustning och tillbehör. Arbetsuppgifterna som teknisk säljare är mycket varierande inom försäljning och kundvård.

Vi söker dig som tycker det är roligt att göra affärer och som har en förmåga att bygga goda relationer. Du tycker om att ta initiativ och kan planera och arbeta självständigt. Samtidigt är du en lagspelare och samarbetar gärna med andra säljare och medarbetare på vår verkstad.

Du är strukturerad, driven och målmedveten. Du trivs med att prata med nya människor och vill förstå deras behov och drömmar. Du vill att dina affärer ska bli bra för både oss och för kund. Du kan känna av situationen och vet när och hur du ska gå på avslut.

Du är en positiv och ansvarstagande person som ger det lilla extra och som brinner för god service och att överträffa kundens förväntningar. Du är också beredd att kavla upp ärmarna och hjälpa dina kollegor med diverse uppgifter när det behövs för att försäljningsverksamheten ska fungera.

Husbils- och husvagnsbranschen är en säsongsbetonad bransch. Därför är det viktigt att du är stresstålig och att du kan hålla många bollar i luften. När tempot ökar trivs du som bäst. Säljyrket innehåller även en del söndagsarbete samt medverkan på mässor på annan ort.

Har du redan erfarenhet från branschen är det givetvis meriterande. Det är också meriterande med erfarenhet från annan typ av försäljningsverksamhet. Har du kunskap om marknadsföring och annonsering är även detta av intresse för oss.

Vi erbjuder:
  • Fantastiska kollegor och en rolig arbetsmiljö
  • Upplärning på jobbet och bra stöd från erfarna kollegor
  • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling
  • Verktyg och coaching för att nå fina försäljningssiffror
Om teamet:

Du kommer ingå i vår försäljningsgrupp som består av fantastiska män och kvinnor i olika åldrar med olika kompetenser. Du rapporterar till försäljningschefen. I ditt team ingår två andra säljare samt ett flertal medarbetare som jobbar med deltid med försäljningsrelaterade uppgifter.

Om rekryteringen:

Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten eller Bengt i Örkelljunga är du varmt välkommen att kontakta Victor Svensson, tel 0435-555 35 eller via epost victor@bengtiorkelljunga.se
Mer info
Kontaktperson
Victor Svensson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en av Sveriges största återförsäljare av nya och begagnade husbilar och husvagnar och har varit verksamma i branschen i över 55 år. Vi är ett familjeägt bolag som strävar efter att uppvisa utvecklingsvilja, trovärdighet och engagemang i allt vi tar oss för. Hos oss ska våra kunder kunna få hjälp med allt när det gäller deras fritidsfordon.

Vår nybyggda anläggning ligger utmed E4:an. I normalfallet har vi ca 150-200 fordon till försäljning. Dessa står antingen inne i våra ljusa, moderna utställningshallar eller på vår asfalterade gårdsplan. Vår 3000 kvm stora verkstad är en av de finaste i branschen och har gedigen erfarenhet att genomföra reparationer, kontroller och service.

Liknande jobb