Truckkörande bagare till produktion

Truckkörande bagare till produktion

Till kund i Örkelljunga/Åsljunga söker vi bagare med truckkort inom livsmedelsindustrin.

Vi söker flera Bagare med truckkort till bageriet som producerar olika sorters kakor. I bageriet har vi stort fokus på kvalitet och hygien. Industriell produktionserfarenhet eller erfarenhet från livsmedelshantering bland personalen är en tillgång på denna arbetsplats.

Under arbetsdagen förekommer det tunga lyft, samt en del truckkörning.

Som bagare kommer du även att lära dig "packningen". I förpacknings-avdelningen arbetar man med att i högt tempo plocka och sortera kakor, eller med teknisk kunskap och samarbete ansvara över de mer tekniskt krävande linjer/maskiner.

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Örkelljunga/Åsljunga

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

Du som söker ska vara van vid tunga lyft, noggrann och flexibel, samt ha stor samarbetsförmåga. Du ska ha teknisk förståelse och högt fokus på maskinsäkerhet. Intresse för livsmedel och förståelse för hur ingredienser i bakningen reagerar med varandra är en fördel.

Truckkort är ett krav.

Arbetet är förlagt till 2-skift men även nattskift finns i mer begränsad omfattning.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Kvalifikationer:

Positiv attityd

Flexibel och stor grad av samarbetsförmåga

Teknisk förståelse och högt fokus på maskinsäkerhet

Maskinkunskap med förmåga att hantera och förstå inställningar

Noggrannhet vid dokumentation

Stort fokus på kvalitet, rengöring och hygien på produkter och teknisk utrustning

Goda kunskaper i svenska, både tal- och läsförståelse

Datorvana och truckkort A2-A4, B1-B2 är ett krav

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Niklas Björk, niklas.bjork@randstad.se
Mer info
Område Örkelljunga
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.