Peab Transport och Maskin bildades 1965. Idag har vi tre verkstäder belägna i Örkelljunga, Landskrona och Förslöv. Vi är 35 anställda och omsätter ca 60 milj/år. Vi utför all form av service och reparationer på lastbilar och entreprenadmaskiner. Samtliga av våra tre verkstäder är ackrediterade av SWEDAC.

Om tjänsten

Nu söker vi en fordonsmekaniker till vår verkstad i Örkelljunga. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för driften av vår servicehall för lastbilar. Rollen är självständig och du planerar själv ditt dagliga arbete. Du har kundkontakt och bokar in kunder, utformar felrapporter, samt utför enklare reparationer alternativt och skickar arbetet vidare till dina kollegor i vår verkstad.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branschen. Du är flexibel samt trivs med och har förmåga att arbeta självständigt och planera ditt arbete. Din kompetens inom området och förmåga att skapa goda relationer med våra kunder är av stor betydelse för vår verksamhet. Då vi jobbar tätt ihop i ett litet team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är positiv, glad och som kan bidra med energi till gruppen och med dina goda kunskaper inom området.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Conny Liedberg
Telefon 0733-84 78 14
Område Örkelljunga
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.