Ledigt jobb som Produktionspersonal i Örkelljunga

Ledigt jobb som Produktionspersonal i Örkelljunga

Är du en person som trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Gillar du att träffa nya människor och har lätt för att lära dig nya saker? Då är konsultrollen något för dig! Vi på Lernia Bemanning har just nu flera spännande uppdrag hos våra kunder i Örkelljunga med omnejd. Vänta inte med din ansökan!

Din profil

Som maskinoperatör arbetar du huvudsakligen med avsyning, bearbetning, montering och förpackning av de komponenter som produceras.

Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Du har troligtvis en utbildning inom industritekniskt gymnasium. Vi är extra intresserade av din ansökan och dig om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men inte ett krav.

Vi ser gärna att du vill fördjupa dina kunskaper som maskinoperatör.

Som person känner du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser din del i helheten. Du bör vara flexibel i tanke och handling och snabbt kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter. Noggrannhet är en förutsättning för att klara av de kvalitetskrav som våra kunder ställer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetet bedrivs i 2-skift, samt ständigt nattskift.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lina Nilsson Sjöholm via e-post: lina.nilsson.sjoholm@lernia.se. Sök tjänsten senast 2020-10-23.

Tänk på att vi inte tar emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Örkelljunga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.