Erfaren Billackerare till premium märkesverkstad i Örkelljunga

Erfaren Billackerare till premium märkesverkstad i Örkelljunga

Just nu söker vi en erfaren billackerare till vår anläggning i natursköna Örkelljunga.

Som yrkesman är du genuint intresserad av och stolt över ditt yrke. Du vill göra det där lilla extra. Att du dessutom brinner för bilar ser vi som en självklarhet. Du är en föregångsman för övriga kollegor. Är du rätt person för oss, erbjuder vi dig en tjänst som billackerare på ett välskött och lönsamt företag. Vi arbetar med spännande och krävande varumärken som Ferrari, Maserati, Lexus och Toyota.

Örkelljunga är perfekt för dig som gillar friluftsliv, jakt och fiske men som ändå vill ha nära till lite större städer som Helsingborg och Halmstad.

Vi kan alltså erbjuda dig rejäla utmaningar och utvecklingsmöjligheter!

För att du ska passa in hos oss är du van att ta egna initiativ, är flexibel och självgående. Dessutom har du lätt för att samarbeta med kollegor. Du stimuleras av att bidra med idéer för att utveckla verksamheten och företaget. Du är en god ambassadör för företaget utåt mot kunder etc.

Vi söker dig som har några års vana och
erfarenhet som billackerare. Du känner dig nu redo för att ta nästa steg i din yrkesmässiga karriär.

Meriterande är kunskaper och färdigheter inom blandning och brytning av kulörer samt dokumenterad utbildning inom bilplast reparation. Önskvärt är även dokumenterad vana av samt utbildningar på Lexus och Toyota. Körkort klass B är ett krav.

Tillträde omgående. Varaktighet tillsvidare. Lön enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 4 oktober, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Toyota, Lexus, Ferrari och Maserati
Mer info
Kontaktperson Johan Spjut
Telefon 0733- 67 06 60
Område Örkelljunga
Yrkesroll Fordon, Lackerare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.autoropa.se
Sista ansökningsdag 4 okt 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Autocenter Lack & Karosseri AB är en auktoriserad skadeverkstad med lackering för märkena Toyota, Lexus, Ferrari och Maserati. För Ferrari och Maserati är vi den enda godkända verkstaden i Norden. Verksamheten bedriver vi i egna lokaler i Örkelljunga. Bolaget bildades 1992. 2007 blev vi auktoriserade för Ferrari och Maserati. 2009 blev vi auktoriserade för Toyota och Lexus. Bolaget har god ekonomi och vi har AAA i rating. Läs mer om oss på www.autoropa.se