Hoppa till innehåll

Hagvidson Nyponlunden söker glad och kreativ barnskötare på 75-100%.

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du kunskap i lågaffektivt bemötande och söker efter ett meningsfullt arbete med chans att göra skillnad. Vill du jobba i en kreativ miljö, där lärandet är lustfyllt och barns utveckling och undervisning är i centrum. Kul, nu söker vi dig till Hagvidson Nyponlunden.

På Hagvidson Nyponlunden arbetar vi efter ledorden trygghet, delaktighet och glädje. Vår verksamhet utgår från en pedagogisk vision om en hållbar framtid där hälsa, livsstil och miljö bildar en helhet. Vi arbetar för att alla barn ska få med sig ett hållbarhetsperspektiv som gäller den egna individen, medmänniskan, och vår natur.

Vi vill att alla som arbetar på vår förskola delar en gemensam pedagogisk barnsyn där vi sätter det enskilda barnet i vårt främsta rum. Genom ett kollegialt lärande skapar vi en samsyn kring vårt uppdrag utifrån förskolans läroplan. På vår förskola har vi tre avdelningar därav tre arbetslag Upptäckarna, Äventyrarna och Utforskarna. För att skapa kvalitativa och meningsfulla lärsituationer delas de olika avdelningarna in mindre grupper under hela dagen.

Om oss:

HAGVIDSON är ett expanderande företag med i nuläget 19 förskolor med kreativa medarbetare och rektorer på varje enskild enhet. Vi erbjuder dig en tjänst i ett företag som värdesätter en god arbetsmiljö, hög pedagogtäthet och arbetar medvetet för små barngrupper.

Hagvidson Nyponlunden är beläget i ett stort rött hus mitt i bostadsområdet Nyponlunden. Förskolan har en stor gård med god topografi med kuperad terräng, stora friytor och närhet till skogen.

Kvalifikationer:

Som person är du trygg och engagerad, du kan se till helheten och kan anpassa efter behov och situation. Du är initiativtagande, lyssnande och bjuder in till det dagliga mötet mellan både barn, kollegor och vårdnadshavare. Du trivs med att arbeta inne som ute årets alla årstider. Kan arbeta enskilt och i grupp . Vi ser att du kan leda med fokus på läroplanen. Du har stark drivkraft att hålla den pedagogisk miljön levande och inser vikten av god dokumenterad verksamhet både på grupp och individnivå.

Det här får du:

  • En närvarande och engagerad rektor på förskolan med kolleger som älskar utmaningar och arbetar med lågaffektivt bemötande.
  • En verksamhet som gör skillnad. Vi skapar utveckling genom samverkan, öppenhet och nytänkande
  • Utveckling och karriärvägar.
  • Ett företag som växer och utvecklas.Övrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/. Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg – Belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se