Hoppa till innehåll
EC Utbildning logotyp

Utbildningsledare

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med och göra Sverige lite bättre? EC Utbildning hjälper människor och företag att utvecklas. Vi har som mål att vara förstahandsvalet för de allra bästa och mest drivna lärarna och skolledarna i Sverige. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag; Academedia, är karriärmöjligheterna hos oss stora, så varför inte ta chansen?

Nu söker vi en driven och engagerad utbildningsledare inom IT till vårt kontor i Örebro. Som utbildningsledare hos oss ansvarar du för våra pågående IT-utbildningar inom Yrkeshögskolan.

Vi erbjuder dig
I rollen som utbildningsledare erbjuds du en varierande tjänst där du bland annat är med och coachar våra studerande in i arbetslivet. Du kommer att ges möjligheter att arbeta med kreativa lösningar inom ett satt ramverk. Dagarna kantas av många sociala kontaktytor och nätverkande, både med branschen och myndigheter.

Vi tror på dig och dina förmågor, och därför kommer du att kunna arbeta med stor frihet under ansvar. Som anställd hos oss uppmuntrar vi dig till vidareutbildning och utveckling inom din yrkesroll.

Som medarbetare inom AcadeMedia-koncernen får du tillgång till vår förmånswebb, en hemsida med där du enkelt ser hela din kompensation, alltså både lön och alla förmåner som du har via oss som arbetsgivare. Bland dessa förmåner finns också personalkortet, som ger en mängd rabatter på flera stora och välkända varumärken.

Om Tjänsten

Utbildningsledning:
Planering, schemaläggning, studeranderekrytering, rekrytering av utbildare, följa upp projektets ekonomi mot budget, följa processbeskrivningar och kvalitetsledningssystem, omvärldsbevakning, ledningsgruppsmöten och LIA-anskaffning.

Administrativa uppgifter:
Betygsrapportering, sköta kontakten med myndigheter samt administrera vår studerandeplattform.

Resor i tjänsten förekommer.

Vem söker vi?
Vi söker dig som uppskattar struktur, förvaltning och förädling samt gärna har en kreativ ådra. Du är kunnig inom IT, antingen genom studier eller eget intresse. Att lyfta människor till deras nästa nivå är något du brinner för. Du arbetar självständigt och proaktivt i nära samarbete med övriga medarbetare.
  • Du har pedagogisk förmåga
  • Du är en van kommunikatör, både muntligt och skriftligt
  • Du är driven, ansvarstagande, självgående och flexibel
  • Du är utåtriktad, trivs med att tala inför folk och skapa nya kontakter
Meriterande
  • Erfarenhet inom utbildningsbranschen
  • Branscherfarenhet eller utbildning inom IT
Intresserad?

Urval och intervjuer kommer att ske omgående. Sök tjänsten via länken nedan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Anställningstyp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och Unionen/SI.

Tillträdesdag: Efter överenskommelse


Placeringsort: Örebro

Anställningsform: Tillsvidare
Sista ansökningsdag:
2024-06-30
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Samir Zrno, Regionchef, tel. 019-7641460, samir.zrno@ecutbildning.se

Varmt välkommen med din ansökan!
EC Utbildning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

EC Utbildning, grundat 1985, erbjuder utbildningar inom avancerad IT. Våra utbildningar är produkten av ett nära samarbete med branschen, vilket garanterar ett innehåll som håller hög kvalitet och som svarar mot verkliga förhållanden ute i arbetslivet. EC Utbildning är en del av AcadeMedia, norra Europas ledande utbildningsföretag.